Philips Hue White Ambience Adore vägglampa för badrum 27W / 24V / Vit (inkl. dimmer switch)

Beställ Philips Hue White Ambience Adore vägglampa för badrum 27W / 24V / Vit (inkl. dimmer switch) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Philips Hue White Ambience Adore vägglampa för badrum 27W / 24V / Vit (inkl. dimmer switch) inom kategorin Philips Hue.

Produktinformation

Enkel smart belysningFörbättra dina morgon- och kvällsrutiner med Adore sminkspegel med belysning – en stor och rund badrumsspegel omgiven av en ring med varmt till kallvitt ljus. Styr med den medföljande Hue Dimmer switch eller Bluetooth, eller anslut till en Hue Bridge och upptäck alla funktioner.Dimring för maximal komfort• Koppla ihop med en trådlös dimmerströmbrytare för enkel och trådlös styrningEnkel smart belysning• Styr upp till 10 ljuskällor med Bluetooth-appen• Styr lamporna med din röst*• Skapa rätt stämning med varmvitt till kallvitt ljus• Skaffa de perfekta ljusinställningar för dina dagliga behov• Få tillgång till alla smarta funktioner med Hue BridgeInstallationsfri dimringStyr dina Philips Hue-lampor direkt med den trådlösa dimmerströmbrytaren.

Du kan tända och släcka ljuset, växla mellan de fyra förprogrammerade ljusinställningarna och justera ljusstyrkan. Installationen är enkel och problemfri.

Allt du behöver göra är att koppla brytaren till ljuskällan och sedan placera den i hemmet. Så enkelt är det.Styr lamporna med din röst*Philips Hue fungerar med Amazon Alexa och Google Assistant när den paras med en kompatibel Google Nest- eller Amazon Echo-enhet.

Enkla röstkommandon låter dig styra enskilda eller flera ljuskällor i ett rum.Skaffa de perfekta ljusinställningar för dina dagliga behovFyra förinställda ljuslägen - Få ny energi, Koncentration, Läs, och Koppla av - skapade för dina dagliga behov, gör din dag enklare och vackrare. De två kalla ljusinställningarna, Få ny energi och Koncentration, hjälper dig att komma igång på morgonen eller behålla ditt fokus, medan de varmare Läs och Koppla av hjälper dig att njuta av en bra bok eller lugna ner en stressad hjärna.Styr upp till 10 lampor med Bluetooth-appenMed Hue Bluetooth-appen kan du styra dina smarta Hue-ljuskällor i ett enskilt rum i ditt hem.

Lägg till upp till 10 smarta ljuskällor och styr dem med en enkel knapptryckning på din mobila enhet.Skapa rätt stämning med varmvitt till kallvitt ljusDessa ljuskällor och ljusarmaturer ger olika nyanser av varmvitt till kallvitt ljus. Med fullständig dimbarhet från ljust till dämpat nattljus kan du ställa in dina ljuskällor till den perfekta nyansen och ljusstyrkan för dina dagliga behov.Lås upp hela utbudet av smarta lampfunktioner med Hue BridgeLägg till en Hue Bridge (säljs separat) till din smarta belysning så att du kan uppleva hela utbudet av Philips Hue-funktioner.

Med en Hue Bridge kan du lägga till upp till 50 smarta ljuskällor för styrning i hela hemmet. Skapa rutiner för att automatisera hela din smarta hembelysningssetup.

Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Navee

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Samsung mobiltelefoner

Samsung mobiltelefoner från Samsung

Se alla produkter
Intel

Intel från ASUS

Se alla produkter