Philips Hue Lightstrip Plus V4 Baskit 2m + Hue Play 2-pack - Svart

Beställ Philips Hue Lightstrip Plus V4 Baskit 2m + Hue Play 2-pack - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Philips Hue Lightstrip Plus V4 Baskit 2m + Hue Play 2-pack - Svart inom kategorin Philips Hue.

Produktinformation

I denna bundling ingår Philips Hue Lightstrip Plus V4 Baskit 2m + Hue Play 2-pack - Svart.Hämta ny energi, läs och slappna av med ljusLjusslingan ifrån Philips Hue är nu uppdaterad till version 4 och adderar nya och häftiga funktioner till den redan populära produkten. Ljusslingan är nu mer hållbar med bättre klister så att den sitter fast på hårdare ytor och har inga problem med hörnor.

Det finns nu också en funktion att klippa och sedan sätta fast den avklippta delen på en annan ljusslinga, såväl som originalet. Den senaste uppdateringen är att ljusslingan nu har inbyggd Bluetooth, vilket betyder full kontroll med enklare användning av ljusslingan.• Lampans livslängd 20,000h• Dimbar armatur• Färgväxlande (LED)• Material syntetiskt material• Färg flerfärgadForma, böj och förlängHue LightStrip Plus är den mest flexibla ljuskälla du kan tänka dig.

Den har även en löstagbar strömadapter för enkel installation. Du kan forma remsan i nästan vilken form som helst och använda tejpen på baksidan för att sätta fast den på en stabil yta.

Du kan ifall det behövs minska din till valfri storlek på saxmarkeringarna och bara enkelt klippa av den. Integrera LightStrips i möbler som exempelvis under köksskåp.

Är en oerhört mångsidig ljuskälla som kommer att bidra med nytt ljus åt ditt rum.Hue White and Color AmbianceHue White & Color Ambiance har med vår teknik väldigt många möjligheter! Med ett knapptryck kan du välj mellan 16 miljoner färger i Hue-appen Skapa en trevlig stämning genom att dämpa belysningen i takt med dygnet eller synkronisera belysningen i takt med din favoritlåt.

Spara ner dina favoritinställningar så att du enkelt kan skifta från det ena till det andra. Här sätter verkligen användaren gränsen då det finns obegränsade möjligheter att göra vardagsbelysningen till en enastående upplevelse.LjusVälj bland 16 miljoner färger i Hue-appen som passar just ditt humör.

Har enhetliga ljusfärger oavsett antalet förlängningar. Dessutom kan du ställa in valfri nyans av vitt ljus, från kalla energigivande dagsljus till avslappnande varmvitt ljus.Högt ljusflödeFunkar alldeles utmärkt både som dekorativ och funktionell ljuskälla eftersom den har ett ljusflöde på hela 1600 lumen och bra ljustäckning över hela längden.

SynkroniseraGenom att ansluta Hue-lampan med Hue-bryggan kommer du upptäcka en värld av ljus möjligheter. Integrera hela rummet i TV-tittandet (tillämpas på vissa TVn) eller ta din spelupplevelse till nästa nivå med valfri iOS eller smarta android-enheter via Philips Hue.

Enkelt att komma igång med Philips Hue- bara genom att ladda ned en av apparna. BluetoothLjusslingan ifrån Philips Hue är nu uppdaterad till version 4 och adderar nya och häftiga funktioner till den redan populära produkten.

Ljusslingan är nu mer hållbar med bättre klister så att den sitter fast på hårdare ytor och har inga problem med hörnor. Det finns nu också en funktion att klippa och sedan sätta fast den avklippta delen på en annan ljusslinga, såväl som originalet.

Den senaste uppdateringen är att ljusslingan nu har inbyggd Bluetooth, vilket betyder full kontroll med enklare användning av ljusslingan. Version 4 av Hue Lightstrip+ kan inte användas för att förlänga eller koppla till gamla versioner av Hue Lightstrip+.Philips Hue Play ljusskenaWhite and color ambianceKompakt design - fullständig ljusupplevelseSkapa en livfull stämning med Hue Play-ljusskenan.

Välj bland 16 miljoner färger för att uppleva olika ljuseffekter. Lägg den på golvet, ställ den på ett skåp eller montera den på baksidan av tvn och färga väggen med ljus.- Integrerad LED-belysning- Kompakt och mångsidig passar perfekt för ditt vardagsrum- Var kreativ med 16 miljoner färger- Perfekt bakgrundsbelysning för tvn- Skapa stämning med ett varmvitt till svalt dagsljus- Synka med musik, filmer och spel.

Kräver Hue Bridge- Ett uttag. 3 Hue Play- Styr det på ditt sätt- Komplett styrning från en smart enhet med Hue-bryggan .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Datorkomponenter

Datorkomponenter från Corsair

Se alla produkter
Datorskärmar

Datorskärmar från Asus

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Kingston

Se alla produkter
Laddare

Laddare från Ecoflow

Se alla produkter