Sidan innehåller annonslänkar
Carnival Toys Srl

1700-tals Barock Peruk Vit - One size

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ 1700-tals Barock Peruk Vit - One size på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 1700-tals Barock Peruk Vit - One size inom kategorin Peruker.

Produktinformation

Vare sig du slår på stort och drar på dig en kråsskjorta och broderad kappa, eller om du håller en lägre profil och nöjer dig med skjortan du använder varje? .

Från kunskapsbanken

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.

Barebone

En barebonedator (av engelska bare bone, ungefär ’inpå skelettet’) är en inkomplett dator. Den består typiskt av en datorlåda med nätaggregat, moderkort och kylsystem förinstallerade, men kan även innehålla processor och RAM. Tanken är att barebonedatorn ska användas som grund för att bygga en komplett dator med valfria komponenter. Detta är typiskt billigare än att köpa motsvarande dator färdigbyggd. Barebonedatorer är i allmänhet inte byggda med standardkomponenter i standardformfaktor, vilket gör att de kan vara mindre och kompaktare än motsvarande PC-datorer som bygger på till exempel ATX. Det medför dock att de ofta har färre platser för expansionskort. Två av de största tillverkarna av barebonedatorer är Asus och Shuttle.