Sidan innehåller annonslänkar

Braun Series 9 Shaver 9460cc

Beställ Braun Series 9 Shaver 9460cc på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Braun Series 9 Shaver 9460cc inom kategorin Personvård.

Produktinformation

Världens mest effektiva rakapparat (testad mot ledande produkter i premiumsegmentet) har omarbetats för att bli ännu bättre. Series 9 Pro är effektiv och skonsam i varje drag, oavsett om du rakar ett 1-, 3- eller 7-dagarsskägg.

Rakapparaten för män använder den unika ProLift-trimmern som lyfter och skär långa och liggande hårstrån. Rakapparaten levereras med ett 5-i-1 SmartCare-center som rengör rakapparaten på ett hygieniskt sätt så att den känns som ny, varje dag.

Rakapparaten fångar enkelt upp riktigt svåråtkomliga hårstrån tack vare den omdesignade Precision Switch – särskilt användbart i problemområden. Förpackningen innehåller1 x Rakapparat1 x 5-i-1 SmartCare-center1 x Rengöringspatron1 x Resefodral i läder1 x Rengöringsborste1 x Smart kontakt1 x Bruksanvisning•Brauns bästa rakapparat Series 9 Pro är världens mest effektiva rakapparat (testad mot ledande produkter i premiumsegmentet), som nu har blivit ännu bättre med en ny ProHead•Effektiv och skonsam i varje drag, oavsett om du rakar ett 1-, 3- eller 7-dagarsskägg Rakapparaten för män använder vår unika ProLift-trimmer för att lyfta och skära svåråtkomliga hårstrån•Mer effektiv (än föregående Braun Series 9) och skonsam Den innovativa ProLift-trimmern och Brauns unika soniska teknik rakar upp till 10 % snabbare (än föregående Braun Series 9), vilket ger en skonsam rakning•Med Braun 5-i-1 SmartCare-center För en rakapparat som känns som ny varje dag – med en enkel knapptryckning•Tillverkad i Tyskland och designad för att hålla i 7 år Rakapparaten är dessutom 100 % vattentät och kan användas med skum, gel eller i duschen .

Produkter från kända varumärken
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
Router

Router från Netgear

Se alla produkter