Sidan innehåller annonslänkar

Braun Series 7 Shaver 70-S1000s

Beställ Braun Series 7 Shaver 70-S1000s på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Braun Series 7 Shaver 70-S1000s inom kategorin Personvård.

Produktinformation

Braun Series 7 rakapparat för män med 360° anpassning för en smidig rakning. Med AutoSense-teknik som läser av och anpassar sig efter skäggets täthet, och tar fler hårstrån i varje drag.Litiumjonbatteriet ger upp till 3 veckor av rakning och 5 minuters snabbladdning.

Denna rakapparat är 100 % vattentät och kan användas i både våta och torra förhållanden.Kompatibel med EasyClick-system.Asken innehåller1 st Series 7 rakapparat för män - Silver 1 st Resefodral1 st Smart kontakt med automatisk anpassning efter olika strömtyper, 100-240 volt1 st Rengöringsborste•Rakapparat för män med 360° anpassning för en smidig rakning, även i svåråtkomliga områden•AutoSense-teknik som läser av skägget och anpassar motorns kraft efter skäggtätheten. Rakar även tjock skäggväxt•Kompatibel med EasyClick-system.

Uppgradera din rakapparat för fler trimningsbehov•Litiumjonbatteri för upp till 3 veckor av rakning (50 min). 5 minuters snabbladdning för en rakning•100 % vattentät och kan användas i både våta och torra förhållanden .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
RAM-minne

RAM-minne från Kingston

Se alla produkter
Bärbar dator

Bärbar dator från SharkGaming

Se alla produkter
Processorkylare

Processorkylare från Corsair

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Dreame

Se alla produkter