Sidan innehåller annonslänkar

Braun Series 7 Shaver 70-S1000s

Beställ Braun Series 7 Shaver 70-S1000s på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Braun Series 7 Shaver 70-S1000s inom kategorin Personvård.

Produktinformation

Braun Series 7 rakapparat för män med 360° anpassning för en smidig rakning. Med AutoSense-teknik som läser av och anpassar sig efter skäggets täthet, och tar fler hårstrån i varje drag.Litiumjonbatteriet ger upp till 3 veckor av rakning och 5 minuters snabbladdning.

Denna rakapparat är 100 % vattentät och kan användas i både våta och torra förhållanden.Kompatibel med EasyClick-system.Asken innehåller1 st Series 7 rakapparat för män - Silver 1 st Resefodral1 st Smart kontakt med automatisk anpassning efter olika strömtyper, 100-240 volt1 st Rengöringsborste•Rakapparat för män med 360° anpassning för en smidig rakning, även i svåråtkomliga områden•AutoSense-teknik som läser av skägget och anpassar motorns kraft efter skäggtätheten. Rakar även tjock skäggväxt•Kompatibel med EasyClick-system.

Uppgradera din rakapparat för fler trimningsbehov•Litiumjonbatteri för upp till 3 veckor av rakning (50 min). 5 minuters snabbladdning för en rakning•100 % vattentät och kan användas i både våta och torra förhållanden .

Se även andra produkter från Personvård

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
GPU

GPU från MSI

Se alla produkter
Router

Router från Linksys

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter