Sidan innehåller annonslänkar

Pappersfjädrar Guld Metallic


Beställ Pappersfjädrar Guld Metallic på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Pappersfjädrar Guld Metallic inom kategorin Pappersdekorationer.

Produktinformation

Wow, wow, wow! Dessa läckra pappersfjädrar i guld metallic lyser nästan lika starkt som solen Hottar upp festen på ett kick!Pappersfjädrar Guld Metallic är gjorda i papp?

Se gärna också

Papperslykta Babyblå

En snygg papperslykta i babyblå kulör kan passa perfekt vid flera olika tillfällen. Du kanske ska överraska kompisen med babyshower? Eller du kanske ska ställa till med barnkalas,?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Guld

Guld (latinskt namn Aurum, i talspråk gull) är ett grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller och gruppen myntmetaller samt är ett mineral. Guld har den kemiska beteckningen Au som kommer av aurum, det latinska ordet för guld. Det är en eftertraktad metall vilken under århundraden har använts som betalningsmedel, som värdebeständig tillgång, som smycken, för påkostad utsmyckning och beständigt blanka ytor. Metallen finns som korn och klumpar i berggrunden, i underjordiska ådror och i guldrik alluvialjord.