OnePlus Nord CE 2 Lite 5G 128GB 6GB Black Dusk

Beställ OnePlus Nord CE 2 Lite 5G 128GB 6GB Black Dusk på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten OnePlus Nord CE 2 Lite 5G 128GB 6GB Black Dusk inom kategorin OnePlus.

Produktinformation

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G Lite roligare än du förväntar digKraftfull processorDen snabba Snapdragon 695-processorn erbjuder hastigheter upp till 2,2 GHz – och är byggd på en snabb octacore-arkitektur med en strömsnål process på 6 nm. Den är också 5G-redo och har en Qualcomm® Adreno™ 619 GPU så att du har mer tid för spel, streaming och alla andra saker du älskar.5,000 mAh Batteri + 33W SUPERVOOC SnabbladdningNord CE 2 Lite har ett gigantiskt 5 000 mAh-batteri som håller för en hel dag av spelande, streaming och surfning.

Och skulle batteriet mot all förmodan ta slut kan du använda 33W SUPERVOOC-snabbladdningen som laddar upp batteriet från 1-50 % på bara 30 minuterBatterisnål jätteskärm med 120HzMan skulle ju kunna tro att en stor 6,59-tums 120 Hz-skärm skulle dränera din batteritid. Men Nord CE 2 Lites skärm är en energibesparande LCD med AI-dynamisk uppdateringsfrekvenshantering som justerar uppdateringsfrekvensen baserat på dina användningsvanor för att spara batterilivslängd.

Det betyder att du får mer tid för att spela och titta på dina favoritprogram i FHD+-upplösning med appar som stöder detta - såsom Amazon Prime Video och Netflix.Förbättrad SpelupplevelseNord CE 2 Lite kommer förinstallerad med OxygenOS 12.1 med specialanpassade förbättringar för att höja spelprestandan.Här finns också Game Focus Mode, som säkerställer oavbrutet spelande genom att inaktivera och blockera oönskade meddelandenotiser. 64 MP AI TrippelkameraNord CE 2 Lite’s 64 MP AI Trippelkamera är pånyttfödelsen för smartphonekameror, med en snygg kombination av fantastisk hårdvara och en mångfald av roliga fotograferings- och videofunktioner för att aktivera din kreativa sida.Framtidssäkrad Oxygen OSNord CE 2 Lite kommer med OxygenOS 12 direkt ur kartongen.

Se även andra produkter från OnePlus

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter
Router

Router från Linksys

Se alla produkter
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
Intel

Intel från ASUS

Se alla produkter