Omega

2 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Omega, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Omega. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Omega går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Sortera

Omega

Hitta produkter inom kategorin Omega till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Omega.

Omega (grekiska ωμέγα oméga, egentligen ’stort o’) (versal: Ω, gemen: ω) är den tjugofjärde och sista bokstaven i det grekiska alfabetet. Dess uttal var i klassisk grekiska ett långt å-ljud [o:]. I modern grekiska är det en kort vokal, [o]. Någon motsvarighet i det latinska alfabetet finns inte. I det joniska talbeteckningssystemet hade det värdet 800.Namnet betyder stort o och användes för att skilja den från omikron, litet o. Inom elektricitetsläran symboliserar Ω ohm, som är enheten för resistans. Konduktans, som är det inverterade värdet av resistansen, betecknas ibland mho, det vill säga ohm baklänges, och med ett upp-och-nervänt omegatecken: ℧. SI-enheten för konduktans är dock formellt Siemens, S. Inom sannolikhetsläran symboliserar Ω utfallsrummet. Inom den statistiska fysiken betecknar Ω antalet mikrotillstånd. Inom kosmologin betecknar Ω densitetsparametern. Inom datavetenskapen, särskilt algoritmteorin, används Ω för att beteckna undre gränser. På kartor symboliserar omega-tecknet grottor.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Dymo Präglingstejp för Omega 3-pack