Sidan innehåller annonslänkar

Nintendo Switch Lite Konsol - Grey

Jämför produkt Nintendo Switch Lite Konsol - Grey online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Nintendo Switch Lite Konsol - Grey i kategorin Nintendo Switch här hos oss.

Produktinformation

Enligt indikationer från vår leverantör kommer tillgången på denna produkt att vara begränsad under hösten. Vi vet i dagsläget inte vad allokeringen är men rekommenderar att boka ett exemplar så fort som möjligt.Nintendo Switch Lite is a compact, lightweight Nintendo Switch system dedicated to handheld play.

With a built-in +Control Pad and a sleek, unibody design, it’s great for on-the-go gaming. Nintendo Switch Lite is compatible with the robust library of Nintendo Switch games that support handheld mode.

Se gärna också

It Takes Two (Switch)

Ge dig ut på ditt livs galnaste resa i It Takes Two, som har vunnit fler än 90 utmärkelser, inklusive Game of the Year 2021 – ute nu på Nintendo Switch™. Det här genreöverskridande plattformsäventyret skapades enbart för samarbete, så bjud in en vän att gå med kostnadsfritt med Friend's Pass** och arbeta tillsammans i en mängd olika spelutmaningar.Spela som det problematiska paret Cody och May, två människor som har förvandlats till dockor genom en magisk förtrollning. De är fångade i en fantastisk värld där det oförutsägbara gömmer sig runt varje hörn, de måste samarbeta för att återförenas med sin älskade dotter Rose.Lär er att bemästra unika, sammankopplade förmågor på de olika banorna. Hjälp varandra över olika oväntade hinder och genom hysteriskt roliga situationer. Sparka gangsterekorrarnas lurviga svansar, styr runt med ett par kalsonger, var DJ på en poppis nattklubb och åk bob genom en magisk snöglob. Var med om en hjärtlig, rolig berättelse där berättande och spelmekaniken vävts samman till en unik, metaforisk upplevelse. På den här vilda och fantastiska resan är bara en sak säker: vi är bättre tillsammans.It Takes Two utvecklades ursprungligen av den prisbelönta studion Hazelight, branschledaren för samarbetsspel, och har utvecklats till Nintendo Switch av Turn Me Up Games, en veteranstudio som är specialiserad på portningar till Nintendo Switch.NYTT PÅ NINTENDO SWITCH – Äventyret som fans känner till och älskar har optimerats för Nintendo Switch! Du och en vän kan spela lokalt tillsammans med ett par joy-con eller en handkontroll per spelare, använda lokalt trådlöst spelande genom att ansluta två Nintendo Switch-konsoler, eller spela online med en annan Nintendo Switch-spelare via Friend's Pass*.REN SAMARBETSPERFEKTION – Bjud in en vän att gå med gratis med Friend's Pass och upplev ett spännande äventyr som är gjort för två spelare. Välj att spela i samma rum med delad skärm, eller online. Möt nya utmaningar hela tiden, där samarbete är enda framgångsreceptet.ROLIG OCH BUSIG SPELMEKANIK – Här finns allt från dammsugare som går bärsärk till snajdiga kärleksgurus – i It Takes Two vet man aldrig vad som ska hända. Spelet har massvis med genreöverskridande utmaningar och nya förmågor att bemästra på varje ny bana. Det är en metaforisk mix av spelmekanik och berättelse som förnyar interaktivt berättande.EN UNIVERSELL BERÄTTELSE OM RELATIONER – Var med om en rörande, hjärtlig berättelse om utmaningen i att kunna samsas. Hjälp Cody och May att lära sig att hantera sina olikheter. Möt en varierande uppsättning konstiga, älskvärda karaktärer. Samarbeta och var med om ett äventyr ni kommer att uppskatta – tillsammans!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Nintendo Switch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Övervakningskameror utomhus

Övervakningskameror utomhus från Ring

Se alla produkter
Router

Router från Linksys

Se alla produkter
Router

Router från TP-Link

Se alla produkter
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Blueair

Se alla produkter