Sidan innehåller annonslänkar

Nintendo Switch 2019 Konsol Blue / Red

Beställ Nintendo Switch 2019 Konsol Blue / Red på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nintendo Switch 2019 Konsol Blue / Red inom kategorin Nintendo Switch.

Produktinformation

Nya versionen av Nintendo Switch - med nytt chip från NVIDIA (Tegra t214/Mariko) är den största nyheten kraftigt förbättrad batteritid.Medan originalversionen av Switch har 2,5 till 6,5 timmars batteritid kan den nya versionen från hösten 2019 leverera 4,5 till 9 timmars batteritid. I ett konkret exempel har Nintendo angett att man kan förvänta sig fem timmars speltid i Zelda Breath of The Wild med den nya Switch-versionen jämfört med 3 timmar från originalversionen.Utöver detta är skillnaderna små en ny förpackning och ett nytt modellnummer är allt som skiljer sig åt.

Givetvis fungerar exakt samma tillbehör och spel till båda versionerna.Nintendo Switch är en av världens bäst säljande konsoler. Det unika med Switch är att den går att använda både som en bärbar konsol men på bara några sekunder kan Nintendos senaste konsol gå från handhållen till inkopplad i TVn på ett par sekunder, det enda som händer är att spelet pausas så du kan fortsätta spela utan att starta om.

Nintendo har dessutom några av de populäraste speltitlarna som skapats. Upplev legendariska spel som Zelda, Super Mario och Mario Kart på ett sätt du aldrig tidigare gjort.Det här paketet innehåller spelkonsolen Nintendo Switch och en svart dockningsstation samt en blå och en röd Joy-Con.

Se även andra produkter från Nintendo Switch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter