Ubiquiti UniFi Protect G4-Bullet - 1440p Indoor/Outdoor IP HD Camera with Infrared

Beställ Ubiquiti UniFi Protect G4-Bullet - 1440p Indoor/Outdoor IP HD Camera with Infrared på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ubiquiti UniFi Protect G4-Bullet - 1440p Indoor/Outdoor IP HD Camera with Infrared inom kategorin Nätverkskamera.

Produktinformation

Ubiquiti UniFi Protect G4-Bullet 4 MP (1440p) inomhus- / utomhuskulkamera med 24 FPS-video för övervakning dag eller natt med infraröda lysdioder.UniFi videokamera G4 Bullet levererar tydlig 4MP, 24 fps video över Gigabit Ethernet. Kulledsfäste design möjliggör installation inomhus eller utomhus och erbjuder flexibel 3-axlig justering.

Kameran har infraröda lysdioder med ett automatiskt IR-skärfilter för övervakning dag och natt. Den har en inbyggd mikrofon och stöder 802.3af PoE för ström.• 4MP, 24 FPS-video • Dag eller natt med infraröda lysdioder • Väderbeständigt hölje • Inbyggd mikrofon • Drivs av Power over Ethernet (PoE) • Hanteras av UniFi Protect Software .

Se gärna också

Ring Video Doorbell 3

Vår populäraste dörrklocka med ytterligare säkerhetsfunktioner för hemmet såsom förbättrade rörelsesensorer och förbättrade Wi-Fi-anslutningsfunktioner. Du vet alltid vem som kommer på besök, oavsett om du är hemma eller inte.Highlights:1080p HD-video och tvåvägssamtalAvancerade rörelseinställningarTvåbandsanslutning med 2,4 och 5 GHzSnabbuppladdningsbart batteripaketMörkerseendeKan användas med AlexaSäkerhet i hemmet börjar vid ytterdörren.Se, hör och prata med besökare oavsett var du befinner dig med hjälp av din Video Doorbell 3. Se vad som händer, dag som natt. Anpassa dina rörelseinställningar och fokusera på viktiga områden. Tack vare de nya Wi-Fi-anslutningsfunktionerna med två band är du ansluten och närmare hemmet än någonsin.Se vad som händer hemma.Få aviseringar direkt när någon trycker på dörrklockan eller utlöser de inbyggda rörelsesensorerna. Om det är mycket rörelse utanför ytterdörren använder du de justerbara rörelsezonerna, inklusive den tillagda funktionen för rörelsenärzoner, till att bara få aviseringar när du vill.Håll kontakt med ditt hem.Starkare signal innebär snabbare aviseringar. Det gör att du alltid vet vad som händer vid din ytterdörr exakt när något händer. Dessutom är det enkelt att se till att allt är laddat med det snabbuppladdningsbara batteripaketet och den borttagbara frontpanelen.Enkel konfiguration på bara några minuterSätt i det snabbuppladdningsbara batteripaketet i din Video Doorbell 3.Anslut dörrklockan till Ring-appen och anpassa inställningarna genom att följa monteringsstegen.Montera monteringsfästet, rikta in spåren och sätt fast din Video Doorbell 3.Ha fullständig kontroll i Ring-appen.Anslutna enheterAnslut alla dina Ring-enheter för att se var som helst vad som händer hemma från en enda instrumentpanel och styr allt med hjälp av Ring-appen.DirektaviseringFå aviseringar direkt till telefonen eller surfplattan oavsett om du sitter i soffan, är på gymmet eller på kontoret.Se allt som händer i realtidSe, hör och prata med den som står vid ytterdörren med ljud och bild i realtid. Kan användas med Video Doorbell 3.Gör mer med din Video Doorbell 3 och skapa ett smartare hem genom att ansluta den till kompatibla enheter.Anslut din Ring av trygghet.Styr din Video Doorbell 3 och anslut den till alla dina andra Ring-enheter i Ring-appen. Ange när du vill att dörrklockan ska identifiera rörelse och börja spela in genom att välja ett av de tre förinställda lägena.”Alexa, visa ytterdörren!”Använd handsfreestyrning för vissa enheter med Alexa-funktioner. Spela upp anpassade meddelanden och använd tvåvägssamtal med Echo Dot, spela upp video med Echo Show och mycket mer.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter
Accesspunkter

Accesspunkter från Ubiquiti

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Corsair

Se alla produkter
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter