EZVIZ HB8 2K+ Batteri Kamera - Utomhus

Beställ EZVIZ HB8 2K+ Batteri Kamera - Utomhus på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten EZVIZ HB8 2K+ Batteri Kamera - Utomhus inom kategorin Nätverkskamera.

Produktinformation

HB8 batteridriven Pan/Tilt-säkerhetskamera med 2K+ upplösning för utomhusbruk. En mycket kompentent och komplett kamera som återger skarpa detaljer i 2K+ upplösning från alla håll med hjälp av 360 graders Pan/Tilt vy.

Lång batteritid på upp till 210 dagar. Det går även att köpa till en EZVIZ solpanel (art nr CS-CMT-Solar Panel) för att hålla kameran laddad för alltid.

Kameran kan skilja människor från andra rörliga föremål ger mer exakta och smartare aviseringar om viktiga observationer som sker runt din egendom. Kameran kan automatiskt följa personers rörelser samtidigt som den varnar/skickar notiser till din smartphone med högupplösta bilder.

Vid upptäckt av inkräktare kan kameran aktivera en hög siren och blinka med två bländande spotlights för att låta objudna besökare veta att de har upptäckts. HB8 erbjuder mörkerseende i färg på upp till 15 meter med inbyggda spotlight eller infrarött läge i svartvitt.

Via inbyggd mikrofon och högtalare kan du kommunicera med människor via kameran och appen i din smartphone. Det går också att spela in ett 10 sekunders röstmeddelande som automatiskt spelas upp vid mänsklig rörelsedetektering.

Med användarvänliga EZVIZ-appen installerad på din mobila enhet får du enkelt och bekvämt full överblick över vad som sker och vad som skett samt åtkomst till alla smarta funktioner. Lagring sker antingen på Micro-SD kort (32 GB medföljer, max.

256 GB) eller via molnet (kostnad tillkommer). Lätt att installera och montera.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bildskärm

Bildskärm från AOC

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter