Sidan innehåller annonslänkar

Eufy Floodlight cam 2K

Beställ Eufy Floodlight cam 2K på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Eufy Floodlight cam 2K inom kategorin Nätverkskamera.

Produktinformation

Eufy Floodlight cam 2KDet är dags att uppgradera dina övervakningskameror, traditionella kameror ger dig en begränsad säkerhet. Men med Eufys Floodlight 2K kamera får du inte bara en bredare överblick i 130 °, bildkvalitet i 2K HD och live-stream utan även 2-vägskommunikation i realtid.

Anslut din Floodlight till Alexa eller Google Assistant och checka in när som helst på vad som händer utanför ditt hem.• IP65 klassad• Inga dolda kostnader• 2K HD kvalitet• 2-vägskommunikation i realtid• Inbyggt mörkerseendeFörvandla natt till dag2 500 lumen superljusa rörelseaktiverade strålkastare avskräcker inkräktare och säkerställer detaljerade fullfärgsinspelningar även på natten.En hård varning för alla inkräktare Ett högt 100dB-larm kan utlösas för att skrämma bort oönskade besökare.Inga dolda kostnaderEufy Security-produkter är utformade för att skydda ditt hem såväl som din plånbok och är engångsköp som kombinerar säkerhet med bekvämlighet.Varningar direkt Få ett meddelande så fort en aktivitet har upptäckts och interagera i realtid med besökaren. Omedelbara varningar gör att du alltid kan ha ett öga på ditt hem.Redo för alla säsongerIP65 klassad - byggd för att klara iskalla vintrar, kraftiga skyfall eller torra, varma somrar.I förpackningen Eufy Floodlight Cam 2Montering kit SkruvarGuide .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter
Mobiltelefon

Mobiltelefon från Motorola

Se alla produkter
Datorskärmar

Datorskärmar från Asus

Se alla produkter