Synology DiskStation DS223 Nas för 2 hårddiskar

Beställ Synology DiskStation DS223 Nas för 2 hårddiskar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Synology DiskStation DS223 Nas för 2 hårddiskar inom kategorin NAS.

Produktinformation

DS223 med 2 fack är utformad med både fritid och arbete i åtanke, och den har alla verktyg du behöver för att skapa en intuitiv och säker plattform för att centralisera, organisera och dela dina data. Utnyttja de licensfria, inbyggda lösningarna som finns i Synology DiskStation Manager (DSM) till att skapa ditt eget privata moln, komma åt filer från alla enheter och arbeta effektivt med affärsprojekt med kunder och medarbetare. .

Se gärna också

Synology DiskStation DS220+ - 2 fack / 2,0GHz Dual Core / 2GB RAM / x LAN /

Kompakt och högpresterande NAS-lösningSynology DiskStation DS220+ är en kompakt nätverksansluten lagringslösning som är gjort för att effektivisera data- och multimediehanteringen. Den har smidig datadelning, videostreaming och fotoindexering samt heltäckande dataskydd och återställningsalternativ.• Nätverk: 2 x 1GbE LAN-portar• CPU: 2,0 GHz med 2 kärnor, burst upp till 2,9 GHz• Prestanda: I genomsnitt 15 % ökning till beräkningsintensiva program• Säker lagring: RAID 1-konfigurationen skyddar mot plötsliga diskfelFörpackningens innehåll: Huvudenhet X 1Tillbehörspaket X 1AC Strömadapter X 1Nätsladd X 1RJ-45 LAN-kabel X 2Snabbinstallationsguide X 1

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Ecovacs

Se alla produkter
Projektor

Projektor från Epson

Se alla produkter
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter