Sidan innehåller annonslänkar

Motorola G62 5G / 4GB / 64GB - Midnight Grey

Jämför produkt Motorola G62 5G / 4GB / 64GB - Midnight Grey online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Motorola G62 5G / 4GB / 64GB - Midnight Grey i kategorin Motorola här hos oss.

Produktinformation

Motorola G62 5GNjut av dina appar och spel på ett helt nytt sätt med Motorolas G62 5G. Missa inte en detalj på den 6,5-tums stora Full HD+-skärmen med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz vilket ger dig en jämn och flytande upplevelse.

Telefonen har ett ordentligt stereoljud med Dolby Atmos som ger dig ett ordentligt ljud när du använder den. När det är dags att skapa nya minnen kan du fånga dem när som helst med ett 50 MP trippelkamerasystem som fungerar lika bra i lågt ljus.

Tillsammans med det långvariga batteriet på 5000 mAh får du en mobil som kommer kunna underhålla dig hela dagen.• 6.5" Full HD+-skärm• 4 GB RAM + 64 GB lagring• 120 Hz uppdateringsfrekvens• 50 MP trippelkamerasystem• Redo för 5GUltrasmidig skärm för underhållningMoto G62 är byggd för att underhålla. Upplev ditt favoritinnehåll i högupplöst format på den 6.5-tums stora skärmen, oavsett om det gäller filmer, spel eller appar.

Med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz får du alltid en slät och flytande bild när du använder telefonen. Du kan också fördjupa dig i ett mer levande och flerdimensionellt ljud med förbättrad bas och renare sång med Dolby Atmos inbyggda stereohögtalare.Lås upp din kreativitet med trippelkameranNär kreativiteten slår till kan du direkt fånga ögonblicket från vilken vinkel som helst, och vilket ljus som helst, tack vare 50 MP trippelkamerasystemet.

Skulle du vilja kan du enkelt ta en ultrabred bild med vidvinkelkameran eller ta en extrem närbild med makrokameran. Batteri som håller hela dagenMobilen kommer med ett 5000 mAh batteri som gör att du kan ta samtal, spela spel eller titta på serier hela dagen utan att behöva oroa dig om batteriet.

Redo för framtidens teknikMotorolas G62 är designad för att klara av framtidens 5G så att du kan uppleva nästa generations trådlösa teknik direkt när den kommer. Det säkerställer att du kommer ha den hastighet du behöver när du vill streama ditt innehåll direkt till dina händer. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter
Router

Router från Netgear

Se alla produkter
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter