Sidan innehåller annonslänkar

Moto Edge 30 - Meteor Grey

Beställ Moto Edge 30 - Meteor Grey på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Moto Edge 30 - Meteor Grey inom kategorin Motorola.

Produktinformation

Motorola Edge 30 5G är en tunn och lätt smartphone som känns smidig i handen. Ta skarpa och klara bilder med den avancerade 50 MP-kameran eller se dina favoritfilmer och spel i nytt ljus på den rymliga 144 Hz 6,5" skärmen.

Telefonen är redo för 5G och med den kraftfulla Snapdragon® 778G+ 5G processorn får du en snabb och responsiv telefon i snygg och smidig design.Skapa klara och skarpa minnenBerätta din egna historia med klarhet och fokus med hjälp av Motorola Edge 30. Med 50 MP-kameran missar du inte ett ögonblick och kan fotografera med snabbare, mer exakt autofokus och fånga knivskarpa bilder, även i svagt ljus.

Utöver huvudkameran finns också en makrolins som låter dig komma närmare ditt motiv och en djupkamera som låter dig ändra djupet på bilden. Du kan också fånga dina minnen på HDR10-video genom att spela in med över en miljard färgnyanser med Quad Pixel-teknologi.6,5" OLED-skärm med 144 HzVisa sedan upp dina foton och bilder på den smidiga 144 Hz 6,5 OLED-skärmen.

Tillsammans med Dolby Atmos-tekniken, som ger dig ett imponerande flerdimensionellt ljud, får du en bättre helhetsupplevelse av innehållet. Trots den stora skärmen är telefonen supertunn och väger endast 155 gram, vilket gör att den är lätt att hantera och smidig att använda.

Skulle du ändå vilja använda dig av en större skärm kan du enkel ansluta till din TV för att spela spel eller använda appar med Ready For-funktionen.Snabb och responsiv prestandaMed mobilens 128 GB lagringsutrymme finns det gott om plats för foton, filmer, appar och spel. Njut av allt detta med Snapdragon® 778G+ 5G processor som tillsammans med mobilens 8 GB RAM-minne ger dig en snabb och responsiv upplevelse när du använder telefonen.

Edge 30 har ett 4020 mAh-batteri som räcker hela dagen och kan snabbladdas med den medföljande TurboPower-laddaren.Enkel säkerhetKänn dig säker med Motorola 30 Edge som tillåter dig att slippa allt krångel med lösenord. Ett tryck eller en blick räcker för att låsa upp din telefon som har både ansiktsigenkänning och fingeravtrycksläsare på skärmen.I förpackningenMotorola Edge 30TurboPower 33W-laddareUSB-C-kabelSIM-kortsborttagningsverktygSkyddshölje .

Produkter från kända varumärken
Router

Router från Netgear

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Corsair

Se alla produkter
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter