Sidan innehåller annonslänkar

Moto Edge 20 Lite / 8GB / 128GB - Electric Graphite

Jämför produkt Moto Edge 20 Lite / 8GB / 128GB - Electric Graphite online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Moto Edge 20 Lite / 8GB / 128GB - Electric Graphite i kategorin Motorola här hos oss.

Produktinformation

Moto Edge 20 LiteNjut av en otrolig skärm, exceptionell prestanda och snabba 5G-hastigheter med Motorola Edge 20-serien. Tack vare det otroliga 108 MP kamerasystemet får du mer färger och detaljer i varje bild, samtidigt som det kraftfulla batteriet ger dig flera dagars ström och dessutom kan snabbladdas.

Med över en miljard färgnyanser på en fantastisk 6,7” Max Vision HDR10 + OLED-skärm får du en mobil bildupplevelse på helt nya nivåer. Njut av snabb prestanda och gott om lagring med en MediaTek Dimensity 720-processor, 8 GB RAM och 128 GB lagring.• 6,7" Max Vision HDR10+ OLED skärm• 8 GB RAM + 128 GB lagring• 108 MP trippelkamerasystem• Exceptionell prestanda• Förberedd för 5GUppslukande OLED-skärmEdge 20 Lite 5G har en otrolig OLED-skärm på 6,7 tum med FHD-upplösning i bildformat 209, verklighetstrogna färger med P3-färgomfång och HDR10+-stöd, samt en uppdateringsfrekvens på 90 Hz.

Njut av över en miljard nyanser av färger på en fantastisk Max Vision-skärm som täcker hela 90 % av ytan på framsidan. Detta underlättar även vid enhandsanvändning, eftersom en större del av framsidan på telefonen är touch-display.Supersnabb 5G-hastighetMotorola Edge 20 Lite 5G är utrustad med och redo för 5G.

Det betyder att du direkt kommer kunna dra nytta av fördelarna när 5G-nätet byggs ut. Långsamma nedladdningar och buffrande videos kommer att vara ett minne blott, och du kan ladda ner dina favoritprogram på bara ett par sekunder och strömma filmer med i stort sett ingen fördröjning.

Givetvis har telefonen även stöd för 4G och 3G.Njut av otroligt högupplösta bilderFånga fler färger och detaljer i varje bild med Ultra Pixel-teknik med 9x lägre ljuskänslighet med huvudkamerasystemet och ta högupplösta, fantastiskt detaljerade selfies med frontkameran med 4x lägre ljuskänslighet. Kamerasystemet har tre linser huvudkameran på 108 MP (f/1.9) med Ultra Pixel-teknik, Macro Vision-vidvinkelkameran på 8 MP (f/2.2) och djupkameran på 2 MP (f.2.4).

Frontkameran är på 32 MP (f/2.25) och har Quad Pixel-teknik.Ta högupplösta selfiesDu som gillar att ta selfies kommer att älska frontkameran på Edge 20 Lite 5G. Den är av högsta kvalitet och kan med 32 MP (f/2.25) producera högupplösta bilder och porträtt.

Selfie-kameran stödjer Quad Pixel-teknik och har dessutom förstärkts med AI. Quad Pixel-teknik innebär att kameran automatiskt slår samman fyra pixlar till en, något som resulterar i ökad ljuskänslighet (4x).

Den ökade ljuskänsligheten låter dig ta iögonfallande foton även i väldigt mörka miljöer, eftersom kameran fångar upp mer av det omgivningsljus som finns tillgängligt.Exceptionell prestandaNjut av snabb prestanda och massor av lagring tack vare en MediaTek Dimensity 720 processor, 8 GB RAM och 128 GB lagring. Om du börjar få slut på lagringsutrymme på din Edge 20 Lite 5G kan du sätta i ett micro-SD minneskort på upp till 512 GB och fortsätta ta högupplösta bilder, ladda ner appar och lagra filer utan problem.Flera dagars batteritidDet kraftfulla batteriet på 5000 mAh ger din Edge 20 Lite 5G upp till två dagars batteritid på en enda laddning.

Tack vare TurboPower-funktionen snabbladdas telefonen med flera extra timmar på bara några minuter, så att du aldrig behöver missa något. Lyssna trådlöst eller via hörlursuttaget Många mobiltillverkare har valt att plocka bort hörlursuttaget från sina telefoner, men Motorola har valt att ha kvar det.

Med Edge 20 Lite 5G har du därför friheten att själv välja hur du vill lyssna på din musik med eller utan sladd. Vattenavstötande enligt IP52 Kapslingsklass IP52 garanterar damm- och droppskydd.

Edge 20 Lite 5G är inte vattentät och bör således inte sänkas ned i vatten. Dock står den sig väl i regn och mot skvätt.

Så länge du inte råkar bada med din smartphone så sitter du säkert.Google Assistent nära till hands Ha alltid Google Assistent inom enkelt räckhåll. Tryck bara på den dedikerade knappen på sidan för att aktivera röststyrning och sedan kan du be Google Assistent om svar. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023