Produkter från Modem mobilt bredband

1 Produkter
Artiklar från Modem mobilt bredband finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Modem mobilt bredband. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Sortera

Modem mobilt bredband

Hitta produkter inom kategorin Modem mobilt bredband till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Modem mobilt bredband.

Ett modem (modulator-demodulator) är en hårdvaruprodukt vilken används för att ansluta digital utrustning till en analog förbindelse, till exempel radio, telefonnätet eller kabel-TV-nätet. Modem omvandlar digitala data till tonfrekvenser vilket gör det möjligt med digital kommunikation över analoga förbindelser. Normalt används ordet modem för utrustning avsedd för telefonnätet, övriga modem brukar benämnas efter användningsområde eller teknik, till exempel radiomodem, kabelmodem eller ADSL-modem. Benämningen baud är ett mått på en svängning av en ton eller liknande vågform, även kallat symbol. bps, eller bitar per sekund (bit/s, bps) är den faktiska mängden bitar som överförs. På tidiga modem överfördes en bit per baud, varför de båda storheterna kom att sammankopplas och baud ibland felaktigt användas då bps avsågs. Modem för telefonanslutning kan användas för att ringa upp en godtycklig anslutning med modem. Det finns också modem avsedda för fast anslutning över en hyrd telefonlinje. För högre hastigheter (>9600 bit/s) över publika telefonnätet ligger svårigheten i att utforma modemets signalering så att telefonförbindelsens begränsningar i form av frekvensområde, dämpning, fasförskjutning och så vidare undviks så effektivt som möjligt. Även avvägningen mellan att öka hastigheten, med följden att fler fel i överföringen inträffar, är en kompromiss som behöver göras. Under optimala förhållanden är en överföringshastighet på högst 56 kbit/s nedströms och 48 kbit/s (33,6 kbit/s?) uppströms möjlig. Detta ligger nära den kapacitet de digitala växlarna reserverar för ett samtal. Mellan två abonnentmodem är den högsta överföringshastigheten 33,6 kbit/s (48 kbit/s?). Ordet förekommer i Sverige från 1965.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Alcatel Link Zone med Hallon 20 GB startpaket