Sidan innehåller annonslänkar

Marshall Middleton

Beställ Marshall Middleton på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Marshall Middleton inom kategorin Mobiltillbehör.

Produktinformation

Känn musiken i hela kroppen med Marschall Middleton! Högtalaren är fullmatad med hela 4 högtalarelement alla utrustade med True Stereophonic, ett unikt multi-riktat stereoljud från Marshall Låt dig omslutas av ett 360 graders ljud som fyller rummet där du befinner dig, med inbyggd Dynamic Loudness justeras ljudets balans så att det alltid låter som bäst oavsett volym.

Middleton passar lika bra i ditt prydliga vardagsrum som på stranden eller den leriga festivalen, IP67-klassning lovar en tuff högtalare som står emot regn, damm och stötar. Parkoppla, tryck play och känn vibrationerna av din favoritmusik i över 20 timmar på en laddning.

Upplev Marshall Middleton – Det tyngsta ljudet i bärbart format!Ett ljud som både hörs & kännsBär det tyngsta bärbara ljudet i din hand Inbyggd Dynamic Loudness justerar ljudets balans och ser till att det låter perfekt på alla volymer.

Middleton använder sig av True Stereophonic, ett unikt multi-riktat stereoljud från Marshall.True Stereophonic är stereo, men på ett sätt du aldrig hört förut. Upplev ett överlägset rumsligt och tredimensionellt ljud som flyter runt dig och fyller alla rum.

Inne eller ute, ta med din högtalare vart du än vill och låt dig uppslukas av musik. Ett ljud i 360 grader – där varje lyssningsposition är den bästa.Bärbart ljud oavsett var du ärMiddleton trivs lika bra på en lerig festival som hemma i bokhyllan tack vare den ikoniska och hållbara designen.

Med högtalaren klarar du dig överallt, bärremmen och powerbanken är din räddare i nöden.Anslut din mobil med USB-C-kabeln och ladda den där du är – låt inte lågt batteri förstöra din dag. Den robusta högtalaren har en IP67-klassad design, den är damm- och vattentålig, vilket betyder att den kan vara nedsänkt i 1 meters djupt vatten under 30 minuter.

Middleton är hårdhudad, varken regn eller lera stoppar den.Lång batteritidMiddleton håller musiken igång med över 20 timmars bärbar speltid på en laddning. När behöver ladda upp den, tar det bara 4,5 timmar att ge Middleton maximal kraft igen, dessutom kan du snabbladda – 20 minuters laddning ger dig 2 timmars speltid.

Sedan är det bara att trycka play igen.Skapa en Stack-sessionFörstärk ljudet genom att ansluta Middleton till andra Middleton-högtalare och skapa en Stack-session. Stapla dem på varandra eller sprid ut dem så de passar rummet.

Det spelar ingen roll om du fyller ett rum med musik eller har en fest utomhus, Middleton ger dig ett ljud större än vad du kan föreställa dig.Enkelt att komma igångMiddleton låter dig spela din musik utan trassel – bara parkoppla och tryck play. Njut av en överlägsen ljudupplevelse, helt fri från kablar på upp till 10 meter (30 fot) med Bluetooth 5.1.

Om du vill anpassa ljudet – justera basen och diskanten på ovansidan av högtalaren eller ladda ner appen och kontrollera ljudet trådlöst. Over the Air-uppdateringar (OTA) ser till att din högtalare alltid är uppdaterad med den senaste programvaran.

Den dedikerade appen ger dig kontroll utan någon komplicerad installation – ingenting står mellan dig och din musik. Använd den flerriktade kontrollknappen för att spela, pausa, byta spår och justera volymen samt sätta på och stänga av.

Funktionen för multi-kontroll låter dig ansluta två Middleton samtidigt – när musiken är för bra för att inte dela med sig.Tillverkad av 55% återvunnen plastMiddleton följer Marshalls ikoniska design och historiska arv men har en mer hållbar strategi. Högtalaren består av 55% återvunnen plast från använd elektronik, vattenflaskor och bilstrålkastare och är 100% fri från PVC.

Produkter från kända varumärken
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
Mobiltelefon

Mobiltelefon från Motorola

Se alla produkter
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
Accesspunkter

Accesspunkter från Ubiquiti

Se alla produkter