Garmin InReach Mini2 Flame Red - GPS EMEA

Jämför produkt Garmin InReach Mini2 Flame Red - GPS EMEA online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Garmin InReach Mini2 Flame Red - GPS EMEA i kategorin Mobiltillbehör här hos oss.

Produktinformation

HEMMA ÄR NÄRMARE ÄN DU TRORDenna kompakta satellitkommunikationsenhet1 med GPS hjälper dig att känna att du är nära hemma även när du är utanför mobilnätet – och ger dig trygghet på varje äventyr utan för mycket extra vikt i bagaget.TVÅVÄGS-SMSUtbyt sms med nära och kära där hemma, publicera på sociala medier eller kommunicera mellan inReach-enheter ute på fältet.INTERAKTIVA SOS-MEDDELANDENOm du är i en nödsituation kan du utlösa ett interaktivt SOS-meddelande till Garmin IERCC, ett nödkontaktcenter som är bemannat dygnet runt.PLATSDELNINGDela din plats med nära och kära där hemma när som helst via din MapShare™-sida eller dina GPS-koordinater som är inbäddade i dina meddelanden.GLOBALT SATELLITNÄTVERKIstället för att förlita sig på mobiltäckning överförs nu dina meddelanden, SOS-varningar och spårning via det globala Iridium®-satellitnätverket.FLEXIBLA SATELLITABONNEMANGOm du vill använda Iridium-nätverket och kommunicera med din inReach Mini 2 behöver du ett aktivt abonnemang. Du kan välja att teckna för ett år eller en flexibel månadsplan.KOMPAKT OCH TÅLIG DESIGNLåt dig inte luras av den lilla storleken på 4″ x 2″ och 100 g.

inReach Mini 2 är tålig, hållbar, stöttålig (MIL-STD-810) och vattenklassad till IPX7.Din äventyrliga följeslagare.TRACBACKMed funktionen TracBack ruttdragning kan du navigera tillbaka till startpunkten samma väg som du kom om du råkar gå vilse – direkt på enheten.DIGITAL KOMPASSKorrekt kursinformation – även när du inte förflyttar dig.BATTERITIDDen har ett inbyggt, laddningsbart litiumbatteri för upp till 14 dagars användning i standardläget med tio minuters spårning och upp till 20 dagar i strömsparläge.VÄDERPROGNOSER VIA INREACHDra fördel av detaljerade väderuppdateringar på inReach Mini 2 eller en parkopplad kompatibel enhet. Du kan även begära väderprognoser för din aktuella plats eller annan waypoint eller destination i din resplan.OBEGRÄNSAD MOLNLAGRING OCH RESEPLANERINGDra fördel av kostnadsfri åtkomst till den molnbaserade webbplatsen Garmin Explore via datorn för att planera dina resor, skapa förinställda meddelanden och snabbtexter, synkronisera och hantera dina enhetsinställningar och mycket mer.Koppla upp dig för ännu fler funktioner.GARMIN EXPLORESynkronisera med webbplatsen Garmin Explore eller mobilappen på din kompatibla smartphone för navigering, waypoints, vägar, aktiviteter och samlingar.

Dra dessutom fördel av åtkomst till reseplanering och topografisk kartläggning.ANDRA GARMIN-ENHETERFjärrstyr inReach Mini 2 för att skicka och ta emot meddelanden, starta och stoppa spårning och utlösa ett interaktivt SOS med kompatibla Garmin-enheter, wearables eller andra mobila enheter.APPEN GARMIN MESSENGER™Hämta Garmin Messenger-appen till din kompatibla smartphone och para ihop den med din inReach Mini 2 för att snabbt och enkelt skicka meddelanden och SOS dygnet runt utan att vara begränsad till områden med mobiltäckning1. Appen har även stöd för gruppmeddelanden.APPEN GARMIN PILOT™Para ihop din enhet med appen Garmin Pilot för att enkelt skicka och ta emot SMS från cockpit – även när du inte har mobiltäckning.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023