Sidan innehåller annonslänkar

3 in 1 Flätad USB Kabel 2M 2,4A - Svart

Beställ 3 in 1 Flätad USB Kabel 2M 2,4A - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3 in 1 Flätad USB Kabel 2M 2,4A - Svart inom kategorin Mobiltillbehör.

Produktinformation

Ladda alla dina mobila enheter med en och samma kabel. Andersson 3 in 1 Braided USB Cable är en funktionell 3-i-1-kabel, som med tre kontakter besparar dig mödan att hålla reda på massa olika laddningssladdar för att ladda både din smartphone och surfplatta.

De tre kontakterna - Micro-USB, USB-C och Lightning - ger dig stöd för laddning av likväl Apple-produkter via Lightning, som både nya och äldre Android-produkter via USB-C och Micro-USB. Kabeln stödjer dessutom 2,4 A, något som möjliggör effektiv laddning av flera enheter samtidigt.

LightningNågot många säkerligen redan är bekanta med är att Apple använder ett gränssnitt som kallas Lightning för uppladdning av en majoritet av sina produkter. Om du äger en iPhone behöver du inte fundera över kompatibiliteten, eftersom alla aktuella iPhones (iPhone 5 och nyare) använder just Lightning för laddning.

I till exempel iPad Pro (3rd gen. 2018) används dock istället USB-C.Micro-USBNär vi pratar om Micro-USB så talar vi om ett gränssnitt som oftast hittas i äldre Android-smartphones, men också hos många uppladdningsbara tillbehör som till exempel Bluetooth-hörlurar.

Micro-USB kan ses lite som föregångaren till USB-C, då äldre Android-enheter kan vara utrustade med en Micro-USB-port, medan nyare enheter idag rockar USB-C för laddning.USB-CUSB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring.

Produkter från kända varumärken
Displayskydd

Displayskydd från Panzerglass

Se alla produkter
Hälsa  Välbefinnande

Hälsa Välbefinnande från SKG

Se alla produkter
Brädspel

Brädspel från Kosmos

Se alla produkter
AirPods

AirPods från Woolnut

Se alla produkter