Sidan innehåller annonslänkar

Samsung Galaxy Xcover 5

Jämför produkt Samsung Galaxy Xcover 5 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Samsung Galaxy Xcover 5 i kategorin Mobiltelefon här hos oss.

Produktinformation

Bekvämt uppkopplad, inne och uteDesignad för att klara utmaningar är Galaxy XCover 5 redo att ta sig an vad du än tar dig för. XCover Key är genvägen där du via ett klick når de apparna du använder ofta, till exempel sätta på ficklampan.Jobba utefter förutsättningarnaFortsätt fokusera vare sig du är ute på fältet eller i vildmarken.

Med IP68-certifiering skyddas din Galaxy XCover 5 mot vatten och damm så att du inte behöver oroa dig för din mobil. Den möter även MIL-STD 810H-standarden, vilket betyder att den är tålig nog att klara av stötar och fall.En upplevelse att bära med sigTa in vyerna och fortsätt.

Galaxy XCover 5 har en 5,3 tums HD+ -skärm som ger en detaljerad upplevelse var du än håller till. Titta på videor, redigera foton och kolla så att du är på rätt väg i Kartor på en praktisk och färgrik skärm.En touch som alltid svararSkydda dina händer när du är utomhus och låt din telefon fortsatt vara responsiv.

Skärmen har en ökad touch-känslighet som gör att du kan använda din Galaxy XCover 5 med handskar på, eller om dina händer skulle bli blöta av regn eller snö.Minns dina äventyrFöreviga dina minnen — med 16MP huvudkamera och 5MP frontkamera tar du skarpa foton med din Galaxy XCover 5. Med dubbla LED-blixtar lyser du upp situationer där ljuset inte är tillräckligt bra, så du kan ta bra foton från morgon till natt.Laddad för långa dagarMed sitt 3,000mAh** utbytbara batteri ger Galaxy XCover 5 dig kraft för hela dagen.

Och när du behöver mer, byt ut batteriet mot ett fulladdat eller använd 15w snabbladdning för att snabbt ladda batteriet. Inte nog med det, POGO pins möjliggör dessutom laddning av flera enheter samtidigt.Lagringsytrymme och hastigheter att räkna medGalaxy XCover 5 kombinerar Octa-core processorkraft med 4GB RAM-minne för snabba och effektiva lösningar direkt i handen.

Njut av 64GB minne med möjlighet att addera upptill 1TB med microSD-kort.Skydda det som betyderSamsung Knox skyddar din telefon från det att du sätter på den tack vare att det är inbyggt i telefonens hård- och mjukvara från start. Med säkerhet i flera lager skyddas din information från virus och hot utifrån. .

Se även andra produkter från Mobiltelefon

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Keychron

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Router

Router från Linksys

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter