Sidan innehåller annonslänkar

Withings Scanwatch 38mm - Vit

Beställ Withings Scanwatch 38mm - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Withings Scanwatch 38mm - Vit inom kategorin Mobil.

Produktinformation

Nya sensorer. Ny insikt.Inbäddat i en avancerad klocka har den senaste medicinska tekniken noggrant utvald för att skapa den mest hälsorienterade klockan som någonsin erbjudits allmänheten kombinerad hjärtfrekvens och SpO2-sensor, 3 elektroder och en höjdmätare med en uppladdningsbart batteri som räcker i upp till 30 dagar.24/7 hjärtavläsning.

Ovärderlig sinnesro.ScanWatch kontrollerar hjärtfrekvensen och avger hjärthälsomeddelanden när hjärtfrekvensen är atypisk (för låg eller hög) och om oregelbundna rytmer upptäcks. Vår exklusiva algoritm är utvecklad med kardiologer och analyserar ditt hjärta utan att störa ditt liv.Tack vare sina 3 elektroder kan ScanWatch spela in ett elektrokardiogram av medicinsk kvalitet.

Omedelbara EKG-resultat visas på klockskärmen och kan spelas om i appen, där användarna hittar en mer ingående diagnostisk rapport som beskriver möjliga tecken på förmaksflimmer samt relaterade råd. EKG är särskilt användbart för att avslöja hjärtrytmförhållanden som förmaksflimmer (AFib), en anomali av hjärtest elektriska aktivitet som tenderar att vara asymptomatisk.

Detektering av sömnapné på din handled.Övervaka syresmättnad hela natten via de inbäddade SpO2-sensorerna, så att du kan vakna föra att lära dig om apnepisod inträffade medan du sov.Spåra alla dina aktiviteter. Överträffa dina träningsmål.Förbättra kardiovaskulör kondition med hjälp av dedikerade träningsmätvärden, Fitness Score via VO2 Max, ansluten GPS, en höjdmätare för klättring och simningsklar med en vattentålighet till 50 meter.STÖRRE SKÄRMVår nya PMOLED-skärm är vår största och ljusaste hittills för bättre läskomfort.

Produkter från kända varumärken
Projektor

Projektor från Epson

Se alla produkter
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
Intel

Intel från ASUS

Se alla produkter
Kamera

Kamera från GoPro

Se alla produkter