Sidan innehåller annonslänkar
Dji

Dji Mini 3

Jämför produkt Dji Mini 3 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dji Mini 3 i kategorin Minidrönare med kamera här hos oss.

Produktinformation

Dji Mini 3 är en ultrakompakt drönare från världsledande Dji som sätter bildkvalité och flygglädje i fokus. Utforska nya perspektiv och möjligheter med avancerade film- och foto-lägen och fånga allt i skap 4K med ett rikt HDR-omfång.

Öka kreativiteten med True Vertical Shooting och upplev den enkla processen att snabbt kunna dela ditt mästerverk på sociala medier. Upp till 38 minuter batteritid.

Levereras med DJI RC Controller med inbyggd touchskärm. Rekommenderad laddare USB-C PD 30 W, exempelvis (20851). .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

DJI Mini 2 SE

DJI Mini 2 SE är den senaste ultrakompakta drönaren från världsledande Dji som sätter bildkvalité och flygglädje i fokus. En perfekt kombination av mjukvara och hårdvara som gör det enkelt att flyga och fota för att dela med sig av vyerna. Filma i 2K med digital zoom och använd kraftfulla verktyg som QuickShots och Panorama för att skapa imponerande filmsekvenser. Upp till 10 km räckvidd, med en flygtid upp till 31 minuter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023