Sidan innehåller annonslänkar
Dji

Dji Mini 3 Fly More Combo

Jämför produkt Dji Mini 3 Fly More Combo online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dji Mini 3 Fly More Combo i kategorin Minidrönare med kamera här hos oss.

Produktinformation

Dji Mini 3 är en ultrakompakt drönare från världsledande Dji som sätter bildkvalité och flygglädje i fokus. Utforska nya perspektiv och möjligheter med avancerade film- och foto-lägen och fånga allt i skap 4K med ett rikt HDR-omfång.

Öka kreativiteten med True Vertical Shooting och upplev den enkla processen att snabbt kunna dela ditt mästerverk på sociala medier. Upp till 38 minuter batteritid.

Se gärna också

Dji Mini 2 Fly More Combo

Dji Mini 2 är den senaste ultrakompakta drönaren från världsledande Dji som sätter bildkvalité och flygglädje i fokus. En perfekt kombination av mjukvara och hårdvara som gör det enkelt att flyga och fota för att dela med sig av vyerna. Mavic Mini 2 ökar bildkvalitén, introducerar digital zoom och RAW-fotografering samt ökar dessutom räckvidden till hela 6 km. Inkluderar extra batterier, propellrar, multiladdare, väska och andra smarta tillbehör!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Minidrönare med kamera

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter