Minecraft

9 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Minecraft? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Minecraft. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Minecraft så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Minecraft

Hitta produkter inom kategorin Minecraft till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Minecraft.

Minecraft är ett äventyrs- och byggdatorspel. I Minecraft får spelaren utforska och omvandla en värld byggd av kubikmeterstora block. Förutom block består världen också av växter, varelser och föremål. Spelet är väldigt öppet, så man kan göra i princip vad man vill i sin värld. Man kan bland annat syssla med gruvarbete, att bekämpa fientliga varelser och att bygga nya block och verktyg genom att samla på olika resurser. Dessutom kan spelarna kan skapa strukturer, skapelser och konstverk. Minecraft kan spelas tillsammans med andra eller på egen hand.Spelet utvecklades först av Markus Persson och sedan av företaget Mojang som Persson grundade. Minecraft har funnits till försäljning via spelets webbplats sedan tidigt i utvecklingen. Den fullständiga versionen av Minecraft släpptes den 18 november 2011.Spelet har fått ett mycket bra mottagande från spelkritiker och har blivit ett av de mest inflytelserika och framgångsrika indiespelen som skapats. I juni 2016 hade det sålts över 23 miljoner exemplar av PC-versionen och samma år passerades 100 miljoner sålda exemplar sammanlagt över olika plattformar.Flera spin-off spel har utvecklats, bland annat Minecraft: Story Mode, Minecraft Dungeons och Minecraft Earth.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Minecraft: TNT Lampa Med Ljud