Produkter från Mikroskop

4 Produkter
Artiklar från Mikroskop finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Mikroskop. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Filtrera varumärke
Sortera

Mikroskop

Hitta produkter inom kategorin Mikroskop till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Mikroskop.

Ett mikroskop (av grekiska μικϱός mikrós ’litet’ och σκόπος skópos ’som iakttager’) är ett instrument som används till att synliggöra och se på föremål som är för små för att se med blotta ögat. Tekniken att undersöka mycket små föremål med ett dylikt instrument kallas mikroskopi. Det vanligaste mikroskopet och det som uppfanns först, är det optiska mikroskopet. I de flesta skolor får elever prova på att arbeta med det. Mikroskop med synligt ljus är tillräckliga för att kunna se celler och deras uppbyggnad. För att få ännu högre upplösning och kunna studera virus använde man från 1900-talets början fotografering med ultraviolett ljus. Denna metod har dock konkurrerats ut av elektronmikroskop som ger ännu högre upplösning.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Playknowlogy Kraftfullt mikroskop för barn 800x