512 Audio Limelight - Dynamic XLR Microphone

Beställ 512 Audio Limelight - Dynamic XLR Microphone på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 512 Audio Limelight - Dynamic XLR Microphone inom kategorin Mikrofon Tillbehör.

Produktinformation

Limelight är anpassat för röst och tal och ger exceptionell klarhet för podcasts, sändningar och live-streams. Tekniska specifikationer Kapseltyp DynamiskKapselstorlek 28mmPolarmönster HyperkardioidFrekvensområde 50 Hz – 15 kHzHigh Pass-filter 100 Hz (12 dB per oktav)Känslighet -54dB 13dB (0dB =1V/Pa vid 1kHz)Impedans 600 ohmMax SPL 138dBMedföljande tillbehör Justerbart svängfäste & skyddande bärväska .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Streamplify Mount Arm

MOUNT ARMStreamplify MOUNT ARM är utformad med en unik cold shoe-monteringsskena som stöder olika enheter, t.ex. kameror och lampor. Byggd med en robust struktur som kan bära upp till en maximal belastning på 2,5 kg. 360° roterande svängbar och 210° vinkeljustering möjliggör flexibel placering och enkel justering.• Inbygg cold shoe-monteringsskena stöder enheter som kameror, lampor eller smartphone• Robust konstruktion som klarar upp till en maximal belastning på 2,5 kg• Kan förlängas upp till 75 cm vertikalt och horisontellt• 360° rotation för enkel justering• 210° vinkeljustering för flexibel positioneringSkjut in och monteraDet har aldrig varit enklare att montera dina enheter. Med en unik designad cold shoe-monteringsskena kan du enkelt skjuta in och fästa dina kameror, lampor eller andra enheter var som helst på MOUNT ARM. Universell kompatibilitetCold shoe-monteringsskenan har universell kompatibilitet och kan användas med alla typer av enheter, inklusive stöd för enheter från tredje part.Fullt rörelseomfångJustera och placera fritt för att hitta din bästa plats för komfort och optimal ergonomi. Den helt justerbara designen med 360° och 210° vinkeljustering ger maximal flexibilitet. Robust och förlängningsbar designMOUNT ARM kan förlängas upp till 75 cm vertikalt eller horisontellt så att du kan täcka större avstånd eller helt enkelt dra in den för att frigöra mer utrymme. Armen har en robust konstruktion och klarar upp till en maximal belastning på 2,5 kg samtidigt som den är slitstark och stabil. Effektiv kabelhanteringInga fler röriga och trassliga sladdar. Med 4 justerbara kabelhanteringsklämmor kan du enkelt få i ordning och organisera dina kablar.Frigör ditt skrivbordsutrymmeMOUNT ARM är inte bara lätt att installera, den monteras även på sidan av skrivbordet så den inte tar upp värdefull plats på skrivbordet. Installeras med hjälp av en skrivbordsklämma med en maximal öppning på 65 mm.Omfattande stöd för olika enheterDu behöver inte oroa dig för om dina olika enheter är kompatibla med MOUNT ARM. Ytterligare skruvadaptrar ingår, vilket stöder alla 5/8", 3/8" och ¼" enheter. Enkel montering för smartphonesOavsett om du tittar på en video, ringer ett samtal eller livestreamar från din telefon kan du göra det handsfree med den här smartphone-hållaren som stöder upp till 100 mm bredd.SpecifikationerMaterial - Stålkonstruktion med skal av ABS-plastMaximal räckvidd - 75 cmMaximal viktbelastning - 2,5 kgMaximal tjocklek på skrivbordet - 65 mmSkruvgängor - 3/8”Skruvadapter - 5/8" och ¼"Kabelhantering - JaTillbehör - Universal mikrofonklämma, adapter för kulhuvud, hållare för smartphone och insexnyckel

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023