Sidan innehåller annonslänkar

TP-link Deco XE75 AXE5400 1-pack

Beställ TP-link Deco XE75 AXE5400 1-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten TP-link Deco XE75 AXE5400 1-pack inom kategorin Mesh.

Produktinformation

TP-link Deco XE75 är en stilren och kraftfullt mesh-nod som kan användas enskilt eller för att stärka upp befintligt mesh-system, exempelvis Deco XE75 2-pack (65092). Med det senaste 6 GHz-bandet för högsta möjliga hastigheter och kapacitet, med lägsta möjliga fördröjning.

Utrustad med 3 ethernet-portar, för anslutning av exempelvis dator, TV och nätverksswitch. Installeras enkelt via app. .

Se gärna också

TP-link Deco BE85 Mesh-router med Wifi 7 BE19000 1-pack

TP-Link Deco BE85 är en mesh-router med den senaste Wifi-standarden Wifi 7, som tillåter extrema hastigheter fördelat på 6 GHz-, 5 GHz- och 2,4 GHz-banden. Avancerad AI-baserad Mesh som optimerar kommunikationen till dina enheter för en responsiv och kvalitativ nätverkssignal. Kan anslutas till flera Deco-enheter i Deco-familjen för sömlös nätverksuppkoppling i hela hemmet. Utrustad med dubbla 2,5 Gb/s WAN/LAN-portar och dubbla 10 Gb/s-portar där en är en kombinerad SFP+/RJ45. Levereras i 1-pack.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Bärbar dator

Bärbar dator från SharkGaming

Se alla produkter