Sidan innehåller annonslänkar

TP-link Deco XE75 AX5400 3-pack

Beställ TP-link Deco XE75 AX5400 3-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten TP-link Deco XE75 AX5400 3-pack inom kategorin Mesh.

Produktinformation

TP-link Deco XE75 är ett kraftfullt, heltäckande och sömlöst trådlöst nätverk. Med det senaste 6 GHz-bandet för högsta möjliga hastigheter och kapacitet, med lägsta möjliga fördröjning.

Levereras i 3-pack och kan även byggas ut med fler mesh-noder vid behov. Varje mesh-nod är utrustad med 3 ethernet-portar, för anslutning av exempelvis dator, TV och nätverksswitch, eller för att sammanlänka mesh-noderna för att stärka prestandan ytterligare. .

Se gärna också

TP-link Deco XE75 AX5400 2-pack

TP-link Deco XE75 är ett kraftfullt, heltäckande och sömlöst trådlöst nätverk, för ytor upp till 500 m². Med det senaste 6 GHz-bandet för högsta möjliga hastigheter och kapacitet, med lägsta möjliga fördröjning. Levereras i 2-pack och kan även byggas ut med fler mesh-noder vid behov. Varje mesh-nod är utrustad med 3 ethernet-portar, för anslutning av exempelvis dator, TV och nätverksswitch, eller för att sammanlänka mesh-noderna för att stärka prestandan ytterligare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mesh

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter
Hemmabio

Hemmabio från Philips

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från Samsung

Se alla produkter