Sidan innehåller annonslänkar

TP-link Deco XE75 AX5400 1-pack

Beställ TP-link Deco XE75 AX5400 1-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten TP-link Deco XE75 AX5400 1-pack inom kategorin Mesh.

Produktinformation

TP-link Deco XE75 är en stilren och kraftfullt mesh-nod som kan användas enskilt eller för att stärka upp befintligt mesh-system, exempelvis Deco XE75 2-pack (65092). Med det senaste 6 GHz-bandet för högsta möjliga hastigheter och kapacitet, med lägsta möjliga fördröjning.

Utrustad med 3 ethernet-portar, för anslutning av exempelvis dator, TV och nätverksswitch. Installeras enkelt via app. .

Se gärna också

Ubiquiti Amplifi HD Mesh-system AC1750

Amplifi HD är ett användarvänligt mesh-system från Ubiquiti (som även tillverkar Unifi-produkterna för företagssammanhang). Paketet består av en mesh-router och två mesh-repeatrar som tillsammans skapar ett heltäckande och sömlöst trådlöst nätverk. Mesh-repeatrarna sätts direkt i lediga eluttag och sprider vidare signalen trådlöst. Använder dualband-teknik för att både ge höga hastigheter och god räckvidd (upp till 1300 Mb/s på 5 GHz-bandet och 450 Mb/s på 2,4 GHz-bandet).

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mesh

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
VR-Headset

VR-Headset från HTC

Se alla produkter
AMD

AMD från ASUS

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter