TP-link Deco XE200 Mesh-system med Wifi 6E AXE11000 2-pack

Beställ TP-link Deco XE200 Mesh-system med Wifi 6E AXE11000 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten TP-link Deco XE200 Mesh-system med Wifi 6E AXE11000 2-pack inom kategorin Mesh.

Produktinformation

TP-Link Deco XE200 är ett mesh-system med Tri-band Wifi 6E för hastigheter upp till 11000 Mb/s, fördelat på 6 GHz, 5 GHz och 2,4 GHz-banden. Avancerad AI-baserad Mesh som optimerar kommunikationen till dina enheter för en responsiv och kvalitativ nätverkssignal.

Kan anslutas till flera Deco-enheter i Deco-familjen för sömlös nätverksuppkoppling i hela hemmet. Levereras i 2-pack. .

Se gärna också

D-link M32-2 Eagle Pro AI Mesh-system AX3200 2-pack

Upplev nästa generations hastigheter med Wi-Fi 6-teknik och AI-stödda funktioner som optimerar och förbättrar och ger snabb, effektiv avbrottsfri internettäckning i alla rum i en och samma lösning. Nätverksoptimering genom AI Wi-Fi Optimiser möjliggör kontinuerlig anslutning till den bästa Wi-Fi-kanalen medan AI Traffic Optimiser prioriterar din viktigaste anslutna enhet så att denna får bästa möjliga internetanslutning. Stöd för upp till 2402 Mb/s på 5 GHz-bandet och 300 Mb/s på 2,4 GHz-bandet. Levereras i 2-pack.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Laddare

Laddare från Ecoflow

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter
Router

Router från Netgear

Se alla produkter