Sidan innehåller annonslänkar

TP-link Deco X95 Mesh-system AX7800 2-pack

Beställ TP-link Deco X95 Mesh-system AX7800 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten TP-link Deco X95 Mesh-system AX7800 2-pack inom kategorin Mesh.

Produktinformation

TP-link Deco X95 är ett paket med Wifi 6-mesh-noder som tillsammans skapar ett heltäckande och sömlöst trådlöst nätverk i hela hemmet, med upp till 7800 Mb/s i överföringshastighet. Utrustad med TP-link HomeCare som ger ökad säkerhet, virusskydd och kontinuerliga säkerhetsuppdateringar.

Backhaul-band och 2,5 Gb/s-port möjliggör otroliga anslutningshastigheter – både trådlöst och trådat. Installeras med hjälp av app på några få minuter .

Se gärna också

TP-link Deco BE65 Mesh-router med Wifi 7 BE9300 1-pack

TP-Link Deco BE65 är en mesh-router med den senaste Wifi-standarden Wifi 7, som tillåter extrema hastigheter fördelat på 6 GHz-, 5 GHz- och 2,4 GHz-banden. Avancerad AI-baserad Mesh som optimerar kommunikationen till dina enheter för en responsiv och kvalitativ nätverkssignal. Kan anslutas till flera Deco-enheter i Deco-familjen för sömlös nätverksuppkoppling i hela hemmet. Utrustad med fyra nätverksportar med 2,5 Gb/s för snabb anslutning till datorer, mediaspelare och NAS. Levereras i 1-pack.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
Datorskärmar

Datorskärmar från Asus

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter