TP-link Deco X60 V3.20 Mesh-system AX5400 3-pack

Jämför produkt TP-link Deco X60 V3.20 Mesh-system AX5400 3-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten TP-link Deco X60 V3.20 Mesh-system AX5400 3-pack i kategorin Mesh här hos oss.

Produktinformation

Uppdaterade TP-link Deco X60 AX5400 är ett paket med Wifi 6-mesh-noder som tillsammans skapar ett heltäckande och sömlöst trådlöst nätverk. Nu med stöd för upp till 5400 Mb/s i överföringshastighet.

AI-baserad Mesh optimerar automatiskt ditt nätverk för bättre prestanda, räckvidd och tillförlitlighet. Utrustad med TP-link HomeCare som ger ökad säkerhet, virusskydd och kontinuerliga säkerhetsuppdateringar.

Se gärna också

TP-link Deco X50-PoE AX3000 3-pack

TP-link Deco X50-PoE är ett paket med Wifi 6-mesh-noder som tillsammans skapar ett heltäckande och sömlöst trådlöst nätverk. Stöd för PoE för att strömförsörja noderna enbart via en nätverkskabel med kompatibel PoE-switch, exempelvis (60980). AI-baserad mesh optimerar automatiskt ditt nätverk för bättre prestanda, räckvidd och tillförlitlighet. Kan vägg- och takmonteras via medföljande fästen. Täcker upp till 600 m² och är kompatibel med övriga mesh-noder i TP-link Deco-familjen. Utrustad med TP-link HomeCare för extra säkerhet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mesh

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hemmabio

Hemmabio från Philips

Se alla produkter
AMD

AMD från ASUS

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter