TP-link Deco X60 V3.20 Mesh-system AX5400 3-pack

Beställ TP-link Deco X60 V3.20 Mesh-system AX5400 3-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten TP-link Deco X60 V3.20 Mesh-system AX5400 3-pack inom kategorin Mesh.

Produktinformation

Uppdaterade TP-link Deco X60 AX5400 är ett paket med Wifi 6-mesh-noder som tillsammans skapar ett heltäckande och sömlöst trådlöst nätverk. Nu med stöd för upp till 5400 Mb/s i överföringshastighet.

AI-baserad Mesh optimerar automatiskt ditt nätverk för bättre prestanda, räckvidd och tillförlitlighet. Utrustad med TP-link HomeCare som ger ökad säkerhet, virusskydd och kontinuerliga säkerhetsuppdateringar.

Se gärna också

TP-link Deco BE65 Mesh-router med Wifi 7 BE9300 2-pack

TP-Link Deco BE65 är en mesh-router med den senaste Wifi-standarden Wifi 7, som tillåter extrema hastigheter fördelat på 6 GHz-, 5 GHz- och 2,4 GHz-banden. Avancerad AI-baserad Mesh som optimerar kommunikationen till dina enheter för en responsiv och kvalitativ nätverkssignal. Kan anslutas till flera Deco-enheter i Deco-familjen för sömlös nätverksuppkoppling i hela hemmet. Utrustad med fyra nätverksportar med 2,5 Gb/s per nod, för snabb anslutning till datorer, mediaspelare och NAS. Levereras i 2-pack.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Kingston

Se alla produkter