Sidan innehåller annonslänkar

TP-link Deco X60 Mesh-system AX3000 3-pack

Jämför produkt TP-link Deco X60 Mesh-system AX3000 3-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten TP-link Deco X60 Mesh-system AX3000 3-pack i kategorin Mesh här hos oss.

Produktinformation

TP-link Deco X60 AX3000 är ett paket med Wifi 6-mesh-noder som tillsammans skapar ett heltäckande och sömlöst trådlöst nätverk med stöd för upp till 3000 Mb/s i överföringshastighet. Med stöd för Amazon Alexa kan routern integreras och användas tillsammans med det smarta hemmet.

Utrustad med TP-link HomeCare som ger ökad säkerhet, virusskydd och kontinuerliga säkerhetsuppdateringar. Kan byggas ut med fler Deco-enheter. .

Se gärna också

TP-link Deco X60 V3.20 Mesh-system AX5400 1-pack

Uppdaterade TP-link Deco X60 AX5400 är en Wifi 6-router/nod med kraftfulla funktioner och höga hastigheter. Använd som fristående router eller som mesh-nod med andra Deco-noder för att skapa ett heltäckande wifi i hemmet. AI-baserad Mesh optimerar automatiskt ditt nätverk för bättre prestanda, räckvidd och tillförlitlighet. Utrustad med TP-link HomeCare som ger ökad säkerhet, virusskydd och kontinuerliga säkerhetsuppdateringar. Kan byggas ut med fler Deco-enheter. För 3-pack, se (65054)

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mesh

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Samsung mobiltelefoner

Samsung mobiltelefoner från Samsung

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Kingston

Se alla produkter
Förbrukning

Förbrukning från HP

Se alla produkter
Projektor

Projektor från Epson

Se alla produkter