Sidan innehåller annonslänkar

TP-link Deco M9 Plus Mesh-system AC2200 3-pack

Beställ TP-link Deco M9 Plus Mesh-system AC2200 3-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten TP-link Deco M9 Plus Mesh-system AC2200 3-pack inom kategorin Mesh.

Produktinformation

TP-Link Deco M9 Plus är ett prisbelönt mesh-system som erbjuder stabil och snabb wifi-täckning även i de stora hemmen. Levereras i 3-pack som tillsammans kan täcka upp till 600m² med ett enda wifi-nätverk.

Ansluts direkt till fiberanslutning eller till ett befintligt modem eller router. Med dedikerat backhaul-band för starkare kommunikation mellan enheterna.

Levereras med 3 x nätadapter, samt 1 x nätverkskabel. Mått 144×144×46 mm.

Se gärna också

TP-link X20-4G 4G-router med modem AX1800

TP-Link X20-4G är en router med inbyggt 4G-modem och stöd för mesh. Ger ett stabilt wifi oavsett om du har fast internetanslutning eller mobil anslutning med simkort. Wifi 6 ger höga hastigheter upp till 1800 Mb/s och med Deco-Mesh-stöd kan systemet enkelt utökas för bättre täckning. Utrustad med TP-link HomeCare som ger ökad säkerhet, virusskydd och kontinuerliga säkerhetsuppdateringar. Anslut enheter och fasta internetanslutningar tack vare 3x 1 Gb/s-portar.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mesh

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter
Intel

Intel från ASUS

Se alla produkter
Router

Router från ASUS

Se alla produkter
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter