Sidan innehåller annonslänkar

Google Nest Wifi AC2200 Mesh-system 2-pack

Beställ Google Nest Wifi AC2200 Mesh-system 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Google Nest Wifi AC2200 Mesh-system 2-pack inom kategorin Mesh.

Produktinformation

Med Nest Wifi får du stabil wifi-täckning i hela hemmet. Med automatiska uppdateringar hålls nätverket tryggt och säkert.

En Wifi-router med en Wifi-åtkomstpunkt har tillräcklig styrka för att täcka hela ditt hem med pålitlig täckning och är tillräckligt snabba för att streama flera 4K-videor samtidigt. Och Nest Wifi-åtkomstpunkten har en högtalare med Google-assistenten så att du får mer hjälp hemma. .

Se gärna också

TP-link Deco BE65 Mesh-router med Wifi 7 BE9300 1-pack

TP-Link Deco BE65 är en mesh-router med den senaste Wifi-standarden Wifi 7, som tillåter extrema hastigheter fördelat på 6 GHz-, 5 GHz- och 2,4 GHz-banden. Avancerad AI-baserad Mesh som optimerar kommunikationen till dina enheter för en responsiv och kvalitativ nätverkssignal. Kan anslutas till flera Deco-enheter i Deco-familjen för sömlös nätverksuppkoppling i hela hemmet. Utrustad med fyra nätverksportar med 2,5 Gb/s för snabb anslutning till datorer, mediaspelare och NAS. Levereras i 1-pack.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
AMD

AMD från ASUS

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från Samsung

Se alla produkter
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter