Sidan innehåller annonslänkar

Google Nest Wifi AC2200 Mesh-system 2-pack

Beställ Google Nest Wifi AC2200 Mesh-system 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Google Nest Wifi AC2200 Mesh-system 2-pack inom kategorin Mesh.

Produktinformation

Med Nest Wifi får du stabil wifi-täckning i hela hemmet. Med automatiska uppdateringar hålls nätverket tryggt och säkert.

En Wifi-router med en Wifi-åtkomstpunkt har tillräcklig styrka för att täcka hela ditt hem med pålitlig täckning och är tillräckligt snabba för att streama flera 4K-videor samtidigt. Och Nest Wifi-åtkomstpunkten har en högtalare med Google-assistenten så att du får mer hjälp hemma. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Mesh från andra varumärken

Upp till 35% rabatt
TP-link Deco M5 Mesh-system AC1300

Mesh från TP-link

Visa produkter inom Mesh från TP-link.
Google Nest Wifi Pro AXE4200 1-pack

Mesh från Google Nest

Se vad Google Nest har inom Mesh.
Asus Zenwifi AX XT8 Mesh-nod AX6600 1-pack Vit

Mesh från Asus

Se vad Asus har inom Mesh.
Ubiquiti Amplifi HD Mesh-router AC1750

Mesh från Ubiquiti

Se produkter inom Mesh från Ubiquiti.
D-link Covr-1102 Mesh-system AC1200 2-pack

Mesh från D-link

Missa inga bra priser på Mesh från D-link.

Se gärna också

D-link M32-2 Eagle Pro AI Mesh-system AX3200 2-pack

Upplev nästa generations hastigheter med Wi-Fi 6-teknik och AI-stödda funktioner som optimerar och förbättrar och ger snabb, effektiv avbrottsfri internettäckning i alla rum i en och samma lösning. Nätverksoptimering genom AI Wi-Fi Optimiser möjliggör kontinuerlig anslutning till den bästa Wi-Fi-kanalen medan AI Traffic Optimiser prioriterar din viktigaste anslutna enhet så att denna får bästa möjliga internetanslutning. Stöd för upp till 2402 Mb/s på 5 GHz-bandet och 300 Mb/s på 2,4 GHz-bandet. Levereras i 2-pack.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023