Sidan innehåller annonslänkar

Asus Zenwifi AX Mini XD4 Mesh-system AX1800

Jämför produkt Asus Zenwifi AX Mini XD4 Mesh-system AX1800 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Asus Zenwifi AX Mini XD4 Mesh-system AX1800 i kategorin Mesh här hos oss.

Produktinformation

Asus Zenwifi AX Mini XD4 är ett mesh-system för det moderna hemmet. Passar även de större hemmen tack vare tre enheter som kommunicerar med varandra.

Stöd för de senaste teknikerna med Wifi 6. Kan integreras med Amazon Alexa och IFTTT för röststyrning och automatisering av mesh-systemet. .

Se gärna också

TP-link Deco X50-PoE AX3000 3-pack

TP-link Deco X50-PoE är ett paket med Wifi 6-mesh-noder som tillsammans skapar ett heltäckande och sömlöst trådlöst nätverk. Stöd för PoE för att strömförsörja noderna enbart via en nätverkskabel med kompatibel PoE-switch, exempelvis (60980). AI-baserad mesh optimerar automatiskt ditt nätverk för bättre prestanda, räckvidd och tillförlitlighet. Kan vägg- och takmonteras via medföljande fästen. Täcker upp till 600 m² och är kompatibel med övriga mesh-noder i TP-link Deco-familjen. Utrustad med TP-link HomeCare för extra säkerhet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mesh

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
GPU

GPU från MSI

Se alla produkter
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter