Star Wars: The Mandalorian Milestones - Seeing Stone Grogu Statue (1/6)

Beställ Star Wars: The Mandalorian Milestones - Seeing Stone Grogu Statue (1/6) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Star Wars: The Mandalorian Milestones - Seeing Stone Grogu Statue (1/6) inom kategorin Merchandise.

Produktinformation

Den här handmålade statyn av Gorgu sittande på seeing stone är ett måste i alla Star Wars-fans hem. Statyn mäter ca 20cm och är i skala 1/6.

Den kommer med ett utbyrtbart huvud för att kunna välja om Gorgu ska ha öppna eller stängda ögon. Ett certifikat med unikt nummer som äkthetsbevis medföljer. .

Se gärna också

The Legend of Zelda: Skyward Sword - Link Figma Actionfigur 14cm

Stig in i rollen som hjälten av Hyrule med denna actionfigur som föreställer Link i sin ikoniska gröna dräkt från "The Legend of Zelda: Skyward Sword".Denna figma Link är utrustad med smidiga, rörliga leder som gör att du kan skapa en mängd olika scener och poser. För att bibehålla proportionerna utan att offra rörligheten är de viktiga delarna av figuren tillverkade i ett flexibelt plastmaterial.Actionfiguren inkluderar två ansiktsuttryck, en vanlig hjältemodig min samt ett kraftfullt stridsuttryck. Tillsammans med Master Sword och Hylian Shield kan du återskapa ikoniska strider från spelet.Den medföljande rörliga figma-stativet ger dig möjlighet att placera figuren i en rad olika positioner, så att du kan visa upp honom på bästa sätt. Ta din Zelda-samling till nästa nivå med denna imponerande Link-figur!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Aktivitetsarmband  Pulsklocka

Aktivitetsarmband Pulsklocka från Fitbit

Se alla produkter
SSD

SSD från Corsair

Se alla produkter
Intel

Intel från ASUS

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Navee

Se alla produkter