Mätinstrument

2 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Mätinstrument, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Mätinstrument. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Mätinstrument går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Mätinstrument

Hitta produkter inom kategorin Mätinstrument till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Mätinstrument.

Ett mätinstrument eller ett mätdon är en anordning av fysisk eller immateriell konstruktion som används för att mäta en eller flera fysikaliska storheter. Mätinstrument kan indelas i två huvudkategorier, aktiva och materialiserade mätinstrument. Till de aktiva hör mätinstrumenten som omvandlar en storhet till ett värde som på något sätt visas för användaren, till exempel en voltmeter eller ett ur. De materialiserade mätinstrumenten är passiva och återger på ett varaktigt sätt ett mått, till exempel en vikt eller en linjal.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Mätcylinder 100 ml