Utsvängda 80-talsbyxor Vinröd - Medium/Large

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

När jeansen kom, i början av 1960-talet, var dem snarlika jeansen vi har idag, dvs raka i benen. Det var föst under sent 1970-tal och in på 80-talet som de utsvängda byxorna blev populära. Ingen vet riktigt varför, men vi kan tänka oss att det beror på att smala och raka jeans sprack lite för lätt när man hoppade runt och stoja på dansgolvet. Med utsvängda byxor, tja då gick det som en dans.

Utsvängda 80-talsbyxor Vinröd kommer i tre olika storlekar för vuxna och får dig att se ut som en äkta 80-talare. Byxorna är identiska med de klassiska utsvängda 80-talsbyxorna och blir ett härligt plagg att bära på maskeradfesten.

  • Material: 100% Polyester
  • Storlek: Small/Medium, Medium/Large och X-Large vuxen
  • Inkl. Ett par byxor
  • Exkl. Skor
  • Tvättas i 30°

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Jämför produkt Utsvängda 80-talsbyxor Vinröd - Medium/Large online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Utsvängda 80-talsbyxor Vinröd - Medium/Large i kategorin Maskeradaccessoarer här hos oss.

Kategori: Maskeradaccessoarer
Artikelnummer: 59095-2
Visa fler