Sidan innehåller annonslänkar

Papegoja Maskothuvud - One size

-43%

Beställ Papegoja Maskothuvud - One size på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Papegoja Maskothuvud - One size inom kategorin Maskerad.

Produktinformation

Ska vi bara acceptera att papegojor kan tala? Eller ska vi utnyttja situation och klä ut oss till denna snicksnackande fågel nästa maskerade? Med sina pampiga fjädrar i rött kommer? .

Maskerad

En maskerad är en festlighet under vilken gästerna klär ut sig på olika sätt. Det är sedvanligt att man döljer delar av eller hela ansiktet.

Se gärna också

Crazylinser Volturi

Linser utan styrka som passar mörka såväl som ljusa ögon.Information

One size, passar de flesta
Baskurva 8,6 mm. Linsens diameter 14 mm
CE-märkt enligt ISO9001, hög kvalité
12?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Barebone

En barebonedator (av engelska bare bone, ungefär ’inpå skelettet’) är en inkomplett dator. Den består typiskt av en datorlåda med nätaggregat, moderkort och kylsystem förinstallerade, men kan även innehålla processor och RAM. Tanken är att barebonedatorn ska användas som grund för att bygga en komplett dator med valfria komponenter. Detta är typiskt billigare än att köpa motsvarande dator färdigbyggd. Barebonedatorer är i allmänhet inte byggda med standardkomponenter i standardformfaktor, vilket gör att de kan vara mindre och kompaktare än motsvarande PC-datorer som bygger på till exempel ATX. Det medför dock att de ofta har färre platser för expansionskort. Två av de största tillverkarna av barebonedatorer är Asus och Shuttle.