Sidan innehåller annonslänkar

Panda Mask - One size


Beställ Panda Mask - One size på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Panda Mask - One size inom kategorin Maskerad.

Produktinformation

Här har vi den perfekta masken till dig som kärat ner sig totalt i pandor! Stick ut från mängden på nästa maskeradfest och kom klädd likt Kung Fu Panda och dra några?

Maskerad

En maskerad är en festlighet under vilken gästerna klär ut sig på olika sätt. Det är sedvanligt att man döljer delar av eller hela ansiktet.

Se gärna också

Crazylinser Zombie White

Linser utan styrka som passar mörka såväl som ljusa ögon.Information

One size, passar de flesta
Baskurva 8,6 mm. Linsens diameter 14 mm
CE-märkt enligt ISO9001, hög kvalité
12?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Borrmaskin

Borrmaskin är ett roterande maskinverktyg som oftast drivs med elektricitet, pneumatik eller hydraulik. Matningsrörelsen är axiell. Kopplat till verktyget sitter ett borrverktyg som oftast är spiralvridet för att skärspånorna enklare ska matas ut ur borrhålet. I vardagligt tal benämns en borrmaskin ibland som en borr.

Barebone

En barebonedator (av engelska bare bone, ungefär ’inpå skelettet’) är en inkomplett dator. Den består typiskt av en datorlåda med nätaggregat, moderkort och kylsystem förinstallerade, men kan även innehålla processor och RAM. Tanken är att barebonedatorn ska användas som grund för att bygga en komplett dator med valfria komponenter. Detta är typiskt billigare än att köpa motsvarande dator färdigbyggd. Barebonedatorer är i allmänhet inte byggda med standardkomponenter i standardformfaktor, vilket gör att de kan vara mindre och kompaktare än motsvarande PC-datorer som bygger på till exempel ATX. Det medför dock att de ofta har färre platser för expansionskort. Två av de största tillverkarna av barebonedatorer är Asus och Shuttle.