Sidan innehåller annonslänkar

Örnmask Vit - One size


Beställ Örnmask Vit - One size på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Örnmask Vit - One size inom kategorin Maskerad.

Produktinformation

Om du är inbjuden till en maskerad med djurtema och vill hålla stenkoll på de övriga gästerna med din intensiva örnblick, är det här en passande mask för? .

Maskerad

En maskerad är en festlighet under vilken gästerna klär ut sig på olika sätt. Det är sedvanligt att man döljer delar av eller hela ansiktet.

Se gärna också

Zorrohattar i Papp - 6-pack

Tjusiga Zorrohattar för barn i papp - perfekt till barnkalaset, maskerad- och halloweenfesten!Zorrohattar i Papp levereras som ett 6-pack och består av snygga zorrohattar i papp. Hattarna har?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.

Barebone

En barebonedator (av engelska bare bone, ungefär ’inpå skelettet’) är en inkomplett dator. Den består typiskt av en datorlåda med nätaggregat, moderkort och kylsystem förinstallerade, men kan även innehålla processor och RAM. Tanken är att barebonedatorn ska användas som grund för att bygga en komplett dator med valfria komponenter. Detta är typiskt billigare än att köpa motsvarande dator färdigbyggd. Barebonedatorer är i allmänhet inte byggda med standardkomponenter i standardformfaktor, vilket gör att de kan vara mindre och kompaktare än motsvarande PC-datorer som bygger på till exempel ATX. Det medför dock att de ofta har färre platser för expansionskort. Två av de största tillverkarna av barebonedatorer är Asus och Shuttle.