Sidan innehåller annonslänkar
Hisab/Joker Company AB

Crazylinser Ace

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Crazylinser Ace online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Crazylinser Ace i kategorin Maskerad här hos oss.

Produktinformation

Om du också har ett riktigt kasst pokerfejs är det här en produkt för dig. Ta på ett par linser så ger du alltid skenet av att sitta på en riktig dunderhand! Passar?

Maskerad

En maskerad är en festlighet under vilken gästerna klär ut sig på olika sätt. Det är sedvanligt att man döljer delar av eller hela ansiktet.

Visa fler

Från kunskapsbanken

Acer

Acer kan syfta på; Acer – ett släkte i familjen kinesträdsväxter, se Lönnsläktet Acer Inc. – en datortillverkare. Acer (motortillverkare) – motorer till formel 1-stallet Prost Grand Prix 2001

Company

Company är en musikal med sångtexter och musik av Stephen Sondheim och libretto som bygger på 11 enaktare av George Furth.

Abloy

Abloy är ett finskt låsföretag som 1994 gick samman med Assa och bildade Assa Abloy. Abloylåsets funktionsprincip utvecklades och patenterades 1907 av kontorsmaskinmekanikern Emil Henriksson (1886-1956). Han sägs ha fått idén därtill från räknemaskinernas roterande hjul när han reparerade en kassamaskin. Produktion i större skala inleddes år 1918 med grundandet av AB Låsfabriken-Lukkotehdas OY som drygt ett år senare bytte namn till AB Lukko OY. 1934 breddades produktionen med dörrstängare. Företaget anslöts till Maskin och Bro AB 1923. 1936 blev Maskin och Bro en del av Wärtsilä-koncernen. 1968 flyttades tillverkningen från Helsingfors till Joensuu. 1977 köpte Wärtsiläkoncernen majoriteten av aktierna i Björkboda som blev en del av Abloy och tillverkade Abloy och Boda-produkter. Fabriken var nerläggningshotad tre gånger på 2000-talet och lades ner 2018. Abloy expanderade ytterligare när Wärtsilä köpte upp Anchor Eskilstuna AB (Anchorverken) (1982) och Primo (1988).Låsverksamheten antog namnet Abloy Oy 1990. Wärtsilä-koncernen fusionerades med Lohja Oy som bytte namn till Metra Oy Ab. Metra grundade 1994 Assa Abloy AB med det ur Securitas AB frigjorda bolaget Assa AB.