Otterbox Symmetry Plus Tåligt skal för iPhone 13 Pro Transparent


Jämför produkt Otterbox Symmetry Plus Tåligt skal för iPhone 13 Pro Transparent online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Otterbox Symmetry Plus Tåligt skal för iPhone 13 Pro Transparent i kategorin Magsafe här hos oss.

Produktinformation

Otterbox Symmetry Plus är ett militärklassat mobilskal för din iPhone 13 Pro. Skalet är tillverkat i polykarbonat och gummi som ser till att absorbera stötar och fall.

MagSafe-kompatibelt, perfekt med trådlösa laddare. Ytan har fått en antibakteriell beläggning som håller oönskade bakterier borta.

Se gärna också

Apple Silikonskal med Magsafe till iPhone 13 Pro Blå

Silikonskalet med MagSafe har utformats av Apple för att komplettera och skydda din iPhone 13 Pro på ett smakfullt sätt. Utsidan av silkeslent silikon känns skön att hålla i. Och insidan har ett mjukt foder av mikrofiber för ännu mer skydd. Du får snabbare laddning varje gång tack vare skalets inbyggda magneter som lägger sig perfekt mot iPhone 13 Pro och fäster på magiskt vis. Låt skalet sitta kvar på din iPhone när det är dags att ladda. Snäpp bara fast en MagSafe-laddare eller lägg enheten på en Qi-certifierad laddare.

Läs mer