Otterbox Symmetry Plus Tåligt skal för iPhone 13 Mini Svart


Beställ Otterbox Symmetry Plus Tåligt skal för iPhone 13 Mini Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Otterbox Symmetry Plus Tåligt skal för iPhone 13 Mini Svart inom kategorin Magsafe.

Produktinformation

Otterbox Symmetry Plus är ett militärklassat mobilskal för din iPhone 13 Mini. Skalet är tillverkat i polykarbonat och gummi som ser till att absorbera stötar och fall.

MagSafe-kompatibelt, perfekt med trådlösa laddare. Ytan har fått en antibakteriell beläggning som håller oönskade bakterier borta.

Se gärna också

Apple Transparent skal med MagSafe till iPhone 13

Tunt, lätt och enkelt att få grepp om. Det här Apple-designade skalet ger din iPhone 13 ett extra bra skydd och framhäver samtidigt den snygga finishen och de vackra färgerna. Skalet är tillverkat i en blandning av optiskt klar polykarbonat och flexibla material. Det sitter perfekt över knapparna så att det är enkelt att trycka. Både insidan och utsidan av skalet har försetts med en ytbehandling som står emot repor. Alla material och ytbehandlingar har optimerats för att inte gulna med tiden.

Läs mer