Macbook

21 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Macbook? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Macbook. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Macbook så har du kommit rätt.
Sortera

Macbook

Hitta produkter inom kategorin Macbook till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Macbook.

Macbook (av Apple skrivet MacBook) är en serie Macintosh-datorer i Apples produktutbud. Den första modellen lanserades i maj 2006 och ersätter Ibook. Modellen riktar sig främst till hemanvändare, studenter och mindre företag. Den professionella och mer välutrustade versionen av Macbook kallas för Macbook Pro. Första generationen av modellen var utrustad med en Intel Core Duo-processor som sedermera uppgraderades till den snabbare Core 2 Duo i november 2006. Macbook kommer utrustad med en inbyggd webb-kamera (kallad Isight) och en 13,3-tums widescreen-skärm med en upplösning på 1280x800. Datorn har även Apples Airport WLAN-kort som medger trådlös kommunikation enligt 802.11-standard (a,b,g och n), samt Bluetooth 2.0 +EDR för kommunikation med till exempel mobiltelefoner eller skrivare. I samband med lanseringen av Macbook Air med Sandy Bridge-processorer 20 juli 2011 valde Apple att inte längre tillverka eller sälja den vita Macbooken, utan endast Macbook Air och Macbook Pro. Detta ligger förmodligen i linje med Steve Jobs uttalande om "a post-PC world" som han myntade vid lanseringen av Ipad i februari 2010.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Apple Macbook Pro 16" M1 Pro / 10-Core CPU / 16GB / 16-Core GPU / 1TB SSD - Silver