Linq 7in2 Dual Multiadapter för USB-C 7 anslutningar

Beställ Linq 7in2 Dual Multiadapter för USB-C 7 anslutningar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Linq 7in2 Dual Multiadapter för USB-C 7 anslutningar inom kategorin Mac-tillbehör.

Produktinformation

Det perfekta tillbehöret till MacBook M1 och M2, som låser upp möjligheten för dubbla monitorer. Ansluts med 2 USB-C-kontakter som ger tillgång till 7 anslutningar 1x HDMI (upp till 4K/60 Hz), 1x HDMI (4K/30 Hz), 1x USB-C med USB-PD (upp till 85 W), 1x USB-C (USB 3.2 Gen2 10 Gb/s), 2x USB-A-portar (USB 3.2 Gen2 10 Gb/s) samt 1x nätverksport (1 Gb/s).

Stöd för laddning av kompatibla enheter via USB-PD upp till 85 W. Kompatibel med macOS (för M1 och M2 krävs drivrutiner, se informationen nedan). .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Linocell Premium Kevlar USB-C 3.2-kabel Vit 2 m

Linocell Premium Kevlar är en kabel byggd för tuffa förhållanden och klarar upp till 5 gånger mer stryk än en ordinarie laddkabel. Består bl.a. av en kärna i kevlar, flera skyddande lager och ett yttersta lager av TPE. Stöd för USB 3.2 Gen 2 (10 Gb/s). Stöd för USB PD och klarar upp till 100 W (20 V, 5 A). Har även stöd för bildöverföring i upp till 4K/60 Hz. Lämplig för laddning och synkning av mobiler, surfplattor och datorer med USB-C-kontakt, bildöverföring eller anslutning till dockningsstationer. Används även till Macbook-laddare (61266).

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023