Saramonic Blink 500 B5 USB-C Trådlöst mikrofonsystem

Jämför produkt Saramonic Blink 500 B5 USB-C Trådlöst mikrofonsystem online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Saramonic Blink 500 B5 USB-C Trådlöst mikrofonsystem i kategorin Ljudinspelning här hos oss.

Produktinformation

Saramonic Blink 500 är ett trådlöst mikrofonsystem för till exempel vloggande och videojournalism. Sändaren är utrustad med inbyggd högkvalitets-mikrofon samt 3,5 mm-kontakt för anslutning av t.ex.

den inkluderade rundupptagande myggan eller annan mikrofon. Detta gör att systemet kan användas både direkt som det är, eller som traditionell sändare och mottagare med annan mikrofon.

Enkelt att använda utan komplicerade menyer. Mottagaren ansluts direkt till en mobil eller surfplatta via USB-C och sändaren har ett uppladdningsbart batteri med upp till 5 h batteritid.

Se gärna också

Nikabe Lavalier-mikrofon

En lättanvänd mikrofon för mobiltelefon och kamera. Ansluts via 3,5 mm-AUX och fästs med tillhörande klämma i kragen. Stöd för anslutning av både TRRS (4-polig) och TRS (3-polig). Mikrofonen känner automatiskt av vilken anslutning enheten stödjer och anpassar sig därefter. Kabellängd: 6 m. Levereras med 2x mikrofonskydd, vindskyddpäls, klämma, förvaringslåda samt 1x CR1220-batteri.OBS! Standardkameran i Android-enheter har inte stöd för extern mikrofon som ljudkälla. Använd en annan kamera-app.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljudinspelning

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Segway

Se alla produkter
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
Trådlösa routrar

Trådlösa routrar från Asus

Se alla produkter